کد خبر: ۱۷۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶

عرضه بیش از یک میلیون و ۳۱۳ هزار تن انواع محصول در بورس کالا

تالار‌های مختلف بورس کالا امروز یکشنبه میزبان عرضه یک میلیون و ۳۱۳ هزار و ۸۶ تن انواع کالا و محصول است.
عرضه بیش از یک میلیون و ۳۱۳ هزار تن انواع محصول در بورس کالا

عرضه بیش از یک میلیون و ۳۱۳ هزار تن انواع محصول در بورس کالا

مخاطب24:تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران امروز میزبان عرضه ۳۴ هزار تن آهن اسفنجی بریکت، ۶ هزار و ۲۵۰ تن شمش آلومینیوم، ۵ هزار تن مس کم عیار و هزار و ۸۱۰ تن شمش روی است.

 

 



تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی نیز میزبان عرضه ۱۶ هزار و ۴۴۷ تن مواد پلیمری و شیمیایی است.

تالار صادراتی عرضه ۳ هزار و ۱۷۵ تن قیر و ۶۶ تن انیدرید فتالیک را تجربه می‌کند.

در تالار سیمان یک میلیون و ۱۹۴ هزار و ۱۱۸ تن سیمان روی تابلو می‌رود.

تالار حراج باز نیز میزبان عرضه ۲۰۰ تن سولفور مولیبدن و ۱۰۸ تن متیلن دی فنیل دی ایزوسیانات خواهد بود.

در بازار فرعی هم ۹۰۰ عدد بشکه خالی، ۵۰ هزار تن ضایعات مخلوط نرمه گندله و لجن آهن اسفنجی، هزار و ۵۰۰ تن شمش فولاد آلیاژی، ۱۱۰ تن میلگرد کلاف، ۱۰۰ تن فرو سیلیکو منگنز، ۱۰۰ تن ضایعات فولادی، ۴۲ تن ضایعات فلزی و ۳۰ تن منو کلرو استیک اسید عرضه می‌شود.

منبع:بازار

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید! حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید!
یک دانشمند آلمانی طی پژوهشی به ۵ حقیقت شگفت‌انگیز درباره نحوه کارکرد واقعی چت‌بات‌های هوش مصنوعی اشاره کرده است.
عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم
معاون اول رئیس‌جمهور در روایتی از وضعیت مدیریت کشور در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی بیان کرد: با فرماندهی فرمانده‌کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم؛ با برخی پیش‌بینی‌ها، ذخایر استراتژیک کشور را به وضعیّت بسیار خوب رساندیم.
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید
ارتش چین از یک موشکی رونمایی کرده است که امکان تغییر زاویه قائمه در جهت را با سرعت رکورد ۲.۶ ماخ فراهم می‌کند و می‌تواند تا حداکثر سرعت ۱۶ ماخ یعنی ۲۰،۰۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم گزارشگر ویژه حقوق بشر در فلسطین از سوی آمریکا نوشت: «فرانچسکا آلبانیز به‌خاطر بیان حقیقت و ایستادگی در برابر نسل‌کشی، اشغالگری و آپارتاید تحریم شده و در معرض قلدری قرار می‌گیرد اما حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد.»
واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان! واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان!
فعال رسانه‌ای اصولگرا در واکنش به ادعای نماینده پیشین مجلس درباره حضور کاترین شکدم در ایران و نوع روابطش با مسئولان نوشت: «عدد نمی‌فهمند!»
قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد
اپلیکیشن هوش مصنوعی جمینای (Gemini) شرکت گوگل اکنون می‌تواند از تصاویر ثابت، ویدئو تولید کند. البته برای این کار به اشتراک گوگل «AI Pro» یا «AI Ultra» نیاز است.
برگزیده
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر