کد خبر: ۱۷۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰

هشدار روسیه درباره احتمال تشدید تنش‌ها با ناتو

یکی از مقامات ارشد وزارت خارجه روسیه هشدار داد که اقدامات سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ممکن است به تشدید تنش در منطقه قطب شمال منجر شود.
هشدار روسیه درباره احتمال تشدید تنش‌ها با ناتو

هشدار روسیه درباره احتمال تشدید تنش‌ها با ناتو

مخاطب24:نیکولای کورچونوف، سفیر عالی وزارت خارجه روسیه و رئیس کمیته مقامات ارشد شورای قطب شمال در مصاحبه با خبرگزاری تاس گفت که اقدامات سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) ممکن است به تشدید تنش در منطقه قطب شمال منجر شود.

 

 

 


او افزود: "ما هیچ نشانه‌ای از بهبود امنیت نظامی در قطب شمال مشاهده نمی‌کنیم. گسترش ناتو در منطقه ادامه دارد، دامنه تمرینات نظامی این ائتلاف در آنجا رو به افزایش است و کشور‌های غیرعضو قطب شمال آن فعالانه در آن‌ها شرکت می‌کنند. پتانسیل در عرض‌های جغرافیایی بالا همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد. "

این دیپلمات روس ادامه داد: در عین حال کشور‌های غربی مسیر خود را به سمت روابط خصمانه، تقابل و ارتقای منافع خود در قطب شمال افزایش می‌دهند که به ضرر سایر کشورهاست. در آن شرایط نمی‌توانیم احتمال تشدید تنش در این منطقه را رد کنیم.»

کورچونوف در عین حال تاکید کرد که "تعدادی از اسناد راهبردی برخی از کشور‌های قطب شمال، فدراسیون روسیه را به عنوان یک دشمن و تهدیدی برای امنیت آن‌ها معرفی می‌کند. "
منبع: باشگاه خبرنگاران

 
برچسب ها: روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر