کد خبر: ۱۷۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲

فرهاد مجیدی ول‌کن این ستاره استقلال نیست

به نظر می‌رسد یکی از تیم‌های خواهان مهدی قایدی اتحاد کلبا باشد که فرهاد مجیدی را روی نیمکتش می‌بیند.
فرهاد مجیدی ول‌کن این ستاره استقلال نیست

فرهاد مجیدی ول‌کن این ستاره استقلال نیست

مخاطب24:مهدی قایدی در تابستان گذشته بعد از پشت سر گذاشتن یک فصل ناموفق در شباب الاهلی دوباره به استقلال برگشت و قراردادی قرضی با تیم سابقش بست. قایدی در این فصل ستاره تیمش بوده و بهترین گل‌زن این فصل استقلال به حساب می‌آید. با این حال یکی از بزرگترین نگرانی‌های هواداران و کادرفنی استقلال موضوع تمدید قرارداد با این بازیکن است. مهدی بازیکن شباب الاهلی است و این باشگاه برای آینده ستاره ایرانی خود تصمیم‌گیری خواهد کرد.

 

 



استقلال که هزینه زیادی بابت قرارداد قرضی قایدی انجام داد، برای تمدید قرارداد با این بازیکن هم باید هزینه‌ای به‌مراتب بیشتر از سال قبل انجام دهد. با این وجود مدیران استقلال مشکلی با پرداخت پول برای نگه داشتن بهترین بازیکن تیمشان ندارند. شباب الاهلی قصد ندارد قایدی را در تیمش نگه دارد و دنبال این است که با بالاترین رقم این بازیکن را به تیم‌های دیگر بفروشد و یا قرض دهد.

حجت کریمی سرپرست باشگاه استقلال در گفت‌وگویی مدعی شد که باشگاه استقلال تمام تلاشش را برای نگه داشتن قایدی انجام می‌دهد، ولی نظر نهایی را مدیران شباب الاهلی باید بدهند. سرپرست آبی‌ها همچنین مدعی شد چند تیم اماراتی برای جذب قایدی دست به کار شدند و می‌خواهند این بازیکن را از چنگ استقلال در بیاورند. شنیده‌ها حاکی از آن است که یکی از این تیم‌ها الاتحاد کلبا است که هدایت آن را فرهاد مجیدی سرمربی فصل قبل استقلال برعهده دارد.

مجیدی که محبوبیت وحشتناکی بین استقلالی‌ها دارد، سابقه کار با قایدی را دارد و علاقه زیادی هم به سبک بازی مهدی دارد. حتی در تابستان هم مجیدی به مدیران تیمش اعلام کرد تا قایدی را به خدمت بگیرند، ولی این اتفاق رخ نداد و این بازیکن در نهایت به استقلال بازگشت. آن‌طور که مشخص است مجیدی ول‌کن قایدی نیست و می‌خواهد هرطور شده این بازیکن را در اختیار داشته باشد.

منبع:خبرورزشی

 
برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
امیررضا معصومی کشتی گیری که ایران نمی‌دهد و آذربایجان می‌خواهد! امیررضا معصومی کشتی گیری که ایران نمی‌دهد و آذربایجان می‌خواهد!
به نظر می‌رسد امیررضا معصومی تصمیمش را برای حضور در آذربایجان گرفته است.
کیلیان امباپه به پلیس فرانسه هدیه داده است یا رشوه؟ کیلیان امباپه به پلیس فرانسه هدیه داده است یا رشوه؟
دادستانی فرانسه تحقیقات درباره پرداخت‌های مهاجم تیم ملی این کشور به ۵ مامور امنیتی و نیروی پلیس را آغاز کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر