کد خبر: ۱۷۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۵
وزیر ارتباطات:

تا پایان دولت سیزدهم تمام مدارس شهری کشور با فیبرنوری به اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم امضای تفاهم نامه اتصال مدارس شهری کشور به شبکه ملی اطلاعات با فیبرنوری، انجام این پروژه را برای راه اندازی مدرسه هوشمند لازم دانست و اعلام کرد تا شهریور ماه سال جاری ۱۰ تا ۱۵ درصد مدارس شهری کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.
تا پایان دولت سیزدهم تمام مدارس شهری کشور با فیبرنوری به اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند

تا پایان دولت سیزدهم تمام مدارس شهری کشور با فیبرنوری به اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم امضای تفاهم نامه اتصال مدارس شهری کشور به شبکه ملی اطلاعات که در مدرسه شهید حسین همدانی فاز ۸ پردیس برگزار شد، با اشاره به اینکه این پروژه برای آینده همین بچه‌های حاضر در این جلسه است، گفت: این زیرساخت پرسرعت و با کیفیت قرار است بوسیله کسانی که زمانی پشت همین میز‌ها بودند در ۳ سال انجام شود.

وی با اشاره به اینکه اتوبان‌های آینده همین شبکه‌های فیبرنوری هستند، افزود: این پروژه در قالب طرح کلان شبکه ملی اطلاعات انجام و تمام خدمات و سرویس‌ها در این شبکه ارائه می‌شود.

وزیر ارتباطات به پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها نیز اشاره‌ای کرد و گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد این پروژه که شامل ۸ تا ۱۰ میلیون خانوار تا پایان سال جاری تحت پوشش قرار می‌گیرند.

زارع پور با اشاره به اینکه این پروژه برای راه اندازی نسل ۵ و توسعه نسل ۴ و ۴،۵ لازم است، گفت: برای ارائه سرویس‌های با کیفیت در شبکه ثابت و ارتقای شبکه همراه، به شبکه فیبرنوری نیاز داریم.

وی درباره اتصال روستا‌ها به اینترنت پرسرعت نیز افزود: تاکنون ۴ هزار روستا در دولت سیزدهم به اینترنت پرسرعت متصل شده است و در سال جاری نیز بقیه ۳ هزار باقی مانده روستا‌های بالای بیست خانوار نیز به شبکه متصل می‌شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه همزمان با این پروژه شبکه داخل شهری و بین استانی نیز ارتقا می‌یابد، گفت: تجهیزات مربوط به ارتقای این شبکه صددرصد داخلی است و حتی به کشور‌های مختلف نیز صادر می‌شود و تجهیزات پروژه فیبر نوری که زمانی صددرصد خارجی بود هم اکنون با ۴۰ درصد ظرفیت داخلی در حال انجام است که تلاش می‌کنیم صددرصد این تجهیزات داخلی شود.

وی با اشاره به اتصال مدارس به شبکه فیبرنوری، افزود: زیرساخت راه اندازی مدرسه هوشمند اینترنت پرسرعت است که توسط فیبرنوری به مدارس می‌رسد.

زارع پور از اتصال ۱۰ تا ۱۵ درصدی مدارس تا شهریور ماه سال جاری خبر داد و تاکید کرد: تا پایان سال جاری ۳۵ درصد و تا پایان دولت نیز همه مدارس شهری کشور به شبکه ملی اطلاعات از طریق فیبرنوری متصل می‌شوند.


وی وزارت آموزش و پرورش را یکی از دستگاه‌های فعال در اتصال به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند اعلام کرد و افزود: تاکنون ۵۰ درصد و ۳ هزار خدمات دولتی در این پنجره ارائه می‌شود که امیدوارم وزارت آموزش و پرورش بقیه خدمات خود را نیز در ابن پنجره ارائه کند.

وزیر ارتباطات اعلام کرد که در روز جهانی ارتباطات عملیاتی اجرایی در ۱۰۰ شهر کشور آغاز و در ۱۰ شهر نیز سرویس فیبرنوری ارائه می‌شود.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه پیشرفت پروژه به صورت برخط، افزود: شاید برای نخستین بار باشد که برای یک پروژه ملی، داشبوردی برای در معرض قضاوت مردم قرار گرفتن راه اندازی شده که مردم پیشرفت کار را به صورت آنلاین و برخط ببینند.

رضا مراد صحرایی سرپرست آموزش و پرورش نیز در این جلسه با اشاره به اقدام وزارت ارتباطات برای اتصال مدارس، گفت: شروع اتصال مدارس کشور به فیبرنوری پیامی است برای بقیه مسوولان که نشان می‌دهد می‌خواهیم کار را از مبدا درست کنیم.

وی با اشاره به اینکه آینده را همین بچه‌ها می‌سازند، افزود: این آینده سازان باید به ابزار‌های مورد نیاز مجهز شوند که با این پروژه در حال رخ دادن است.

صحرایی به کار جهادی برای انجام این پروژه اشاره کرد و گفت: این کار نشان داد که می‌شود با کار جهادی فاصله بین رویا و حقیقت را کم کرد.

وی انجام این پروژه را مصداق بارز عدالت عنوان کرد و افزود: از طریق این بستر می‌توانیم فناوری‌های نوین را در مدارس داشته باشیم و با رفع شکاف دیجیتال زمینه گسترش آموزش و عدالت آموزشی ایجاد می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش با اشاره به اتصال همه مدارس به شبکه فیبرنوری، تاکید کرد که دیگر همه شهر‌ها پایتخت ایران هستند و فاصله‌ای بین پایتخت و شهر‌های دیگر نیست که این ره آورد از اصول انقلاب اسلامی است.

وی به دیگر مسولان و مدیران کشور تاکید کرد که مانند وزارت ارتباطات کار‌های خود را از مدرسه، با مدرسه و در مدرسه آغاز کنند.

بر اساس این گزارش در پایان این مراسم تفاهم نامه اتصال مدارس شهری کشور به شبکه ملی اطلاعات به امضای وزیر ارتباطات و سرپرست آموزش و پرورش رسید و مدرسه شهید حسین همدانی محل برگزاری مراسم نیز با فیبرنوری به شبکه ملی اطلاعات متصل شد و سرعت نزدیک به ۹۵۰ مگابیت بر ثانیه در این اتصال تست شد.

امیرلاجوردی رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در این مراسم گزارشی از روند پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها (FTTx) ارائه کرد و گفت: در شهرستان پردیس به دلیل وجود پارک علم و فناوری و مرکز داده مادر شبکه ملی اطلاعات و پوشش کامل روستا‌های پردیس به اینترنت پرسرعت وضعیت ممتازی از نظر ارتباطات دارد و برای اجرای پروژه فیبرنوری رقابت بسیاری در اپراتور‌ها وجود داشت.

وی با اعلام اینکه فاز‌های مختلف پردیس به سه اپراتور واگذار شد، افزود: تاکنون با ۹۷ کیلومتر حفاری و ۱۱۳ کیلومتر فیبرگذاری حدود ۴۰ درصد این شهر تحت پوشش قرار گرفته و به سرعت در حال انجام است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر