کد خبر: ۱۷۵۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۴

همکاری‌ها میان بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید گسترش می‌یابد

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت همکاری‌ها میان این بانک و صندوق کارآفرینی امید گسترش می‌یابد.
همکاری‌ها میان بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید گسترش می‌یابد

همکاری‌ها میان بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید گسترش می‌یابد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه انعقاد تفاهم نامه با صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: همکاری بانک و صندوق از سالیان گذشته رو به گسترش بوده است و در این مقطع نیز محور‌های همکاری در حال توسعه است.

وی افزود: صندوق کارآفرینی امید از نهاد‌های مالی خوشنام و تاثیرگذار در سطح کشور بوده است و در پرداخت تسهیلات خود اشتغالی، خرد و کوچک به جامعه هدف تاثیرگذار عمل نموده است.

شیخ حسینی تصریح کرد: بانک توسعه تعاون خدمات تخصصی و اعتباری خود را بیشتر متمرکز بر تعاونی‌ها و بنگاه‌های در اندازه متوسط نموده است و رویکرد حمایتی و توسعه‌ای بانک به این جامعه هدف است.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون تاکید کرد: دستاورد‌ها و آثار اجتماعی مثبت خدمات بانک و صندوق در نقاط جغرافیایی سراسر کشور قابل مشاهده است.

وی خاطر نشان کرد: بانک توسعه تعاون به لحاظ انضباط مالی در وضعیت مساعدی قرار دارد و به لحاظ استاندارد‌های حسابداری و قواعد بانکداری به نحو موثری عملکرد داشته است و قابلیت اجرای طرح‌های عاملیتی را در سطح ملی بروز داده است.

شیخ حسینی گفت: ظرفیت‌های مناسبی در هر دو نهاد مالی وجود دارد و تجربه همکاری و تعامل میان دو نهاد نشان دهنده وجود و تعدد مسیر‌های همکاری است و دو طرف می‌توانند با هدف ارائه خدمات بهینه به جامعه هدف؛ از دستاورد‌های طرفین و امکانات و سامانه‌های کاری به نحو مطلوبی بهره ببرند و هم افزایی موثری در مسیر خدمات توسعه‌ای ایجاد نمایند.

این مقام بانکی خاطر نشان کرد: رویکرد جهادی مدیریتی و اقدامات موثر در حوزه فناوری و چابک سازی در مجموعه صندوق کارآفرینی امید مشخص است و بانک توسعه تعاون این اراده را دارد تا بتواند با همکاری صندوق هم افزایی موثری را در مسیر خدمات توسعه‌ای ایجاد نمایند.

نعمت اله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در این جلسه گفت: اقدامات صندوق در پرداخت ۴۰۸۰۰ فقره تسهیلات و ایجاد ۱۲۰ هزار فرصت شغلی اثربخش بوده است و تلاش شده است تا عملکرد و وضعیت صندوق بر پایه بانک‌های اطلاعاتی دقیق و شفاف در دسترس باشد و امکان نظارت و برنامه ریزی برای ادامه فعالیت حمایتی بر پایه بستر‌های مناسب فناوری اطلاعات نیز در حال حاضر فراهم است.

وی ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید پس از سال‌ها تجربه همکاری، تمایل به تداوم این فعالیت داشته و انعقاد تفاهم‌نامه‌ها می‌تواند موجب ارتقای کیفیت و کمیت این همکاری گردد.

در این جلسه سید باقر فتاحی رئیس هیأت مدیره، محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی و معاونت مدیرعامل در امور حقوقی و نظارت، شهرام بخشا سرپرست معاونت مدیرعامل در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات، علی یکتا مدیر امور فناوری اطلاعات و ارتباطات، احمد محمدی مدیر امور اعتباری، صیاد رحمان پور مدیر امور‏ استان‌ها و شعب، یونس کلانتری رئیس اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار، سید علی میر فخرایی سرپرست اداره کل روابط عمومی بانک توسعه تعاون و همچنین حمیدرضا البرزی معاون اعتبارات و حمیدرضا گل محمدی مشاور مدیرعامل و مدیرحوزه مدیریت صندوق کارآفرینی امید حضور داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر