کد خبر: ۱۷۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷

شبکه فروش بیمه تعاون، پاداش تلاش مضاعف خود را دریافت کردند

شبکه فروش بیمه‌های آتش سوزی بیمه تعاون با توجه به ثبت رکورد بالاتر از میانگین سال قبل خود، پاداش تلاش مضاعف خود را دریافت کردند.
شبکه فروش بیمه تعاون، پاداش تلاش مضاعف خود را دریافت کردند

شبکه فروش بیمه تعاون، پاداش تلاش مضاعف خود را دریافت کردند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:حسن پوراسکندری، مدیر بیمه‌های آتش سوزی این شرکت در خصوص طرح ترغیبی و انگیزشی شبکه فروش مطرح کرده بود: «هریک از اعضای شبکه فروش که نسبت به مدت مشابه سال قبل بتواند رشدی در فروش بیمه نامه خود داشته باشد، معادل همان رشد، از امتیازاتی برخوردار خواهد شد.»
او همچنین گفته بود: «تمام شبکه فروش که به تازگی به این شرکت پیوسته اند نیز، از امتیازاتی معادل پورتفوی دست یافته، برخوردار خواهند شد.»
با توجه به این طرح، پوراسکندری مطرح کرد: «هم اکنون پاداش شبکه فروشی که اقدام به تلاش مضاعف برای گسترش شبکه فروش و نیز فرهنگسازی هرچه بیشتر برای بهره مندی عموم مردم از خدمات بیمه‌ای به ویژه بیمه‌های مربوط به حوادث کرده اند، برای جشنواره زمستانی ۱۴۰۱ پرداخت شده است».

شایان ذکر است که پوراسکندری از ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ که حکم خود برای مدیریت بیمه‌های آتش سوزی بیمه تعاون را دریافت کرده تا کنون هدف خود را بر روی آگاهی بخشی و فرهنگسازی هرچه بیشتر برای بهره مندی عموم مردم از خدمات بیمه‌ای به ویژه بیمه‌های مربوط به حوادث گذاشته است.
او همچنین با اعتقاد به اینکه «انتقال دانش به شبکه فروش موجب تقویت هرچه بیشتر عملکرد می‌شود» سعی در ترغیب هرچه بیشتر آن‌ها برای بهبود فروش سازمانی با استفاده از دانش حداکثری به پشتوانه شبکه فنی و دوره‌های آموزشی گوناگون داشته و در این زمینه فعالیت‌های متعددی انجام داده است.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر