کد خبر: ۱۷۴۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲

عجیب‌ترین دلیل خیانت در میان زوج‌ها

آمارها نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر میزان خیانت و به تبع آن جدایی و طلاق در میان زوج‌ها بالا رفته است.
عجیب‌ترین دلیل خیانت در میان زوج‌ها

عجیب‌ترین دلیل خیانت در میان زوج‌ها

مخاطب۲۴ : آمار‌ها نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر میزان خیانت و به تبع آن جدایی و طلاق در میان زوج‌ها بالا رفته است. دلایل زیادی برای این مساله وجود دارد. مثلا خیلی‌ها معتقدند استفاده زیاد از ماهواره و اینترنت باعث شده میزان خیانت و طلاق بالا برود. در عصر حاضر، آسان‌تر شدن شروع روابط (که از نتایج پیشرفت تکنولوژی و رواج شبکه‌های مجازی است) راه را برای خیانت و طلاق باز کرده است. فقر و مشکلات اقتصادی هم از دیگر دلایل خیانت و طلاق است. همه ما در اطرافیان خود آدم‌هایی را می‌شناسیم که به دلیل مشکلات اقتصادی زندگی مشترک خودشان را به پایان رسانده‌اند.

این‌ها جزو عمده دلایل خیانت و طلاق هستند، اما دلایل دیگری هم برای افزایش آمار خیانت و طلاق و خیانت وجود دارد. دلایلی که شاید خنده‌دار و باورنکردنی باشد. اما خیلی از روان‌شناسان تائید کرده‌اند که در سال‌های اخیر مراجعان زیادی با این دسته از مشکلات داشتند. عجیب‌ترین و باورنکردنی‌ترین مشکل «رعایت نکردن بهداشت فردی» است! البته نه مشکلاتی مثل ناخن بلند و موی دراز که در دوران مدرسه به شدت با آن‌ها مقابله می‌شد. در رابطه متفاوتی مثل ازدواج، مشکلات بهداشتی هم متفاوت است. شاید در نگاه اول این مسائل چندان بزرگ به نظر نرسند. لااقل در این حد که باعث خیانت و طلاق بشوند. اما خودتان را در نظر بگیرید. آیا می‌توانید با کسی که به هر علتی دهان بوی بدی می‌دهد زندگی کنید؟ زندگی با کسی که بهداشت و نظافت فردی را رعایت نمی‌کند برای‌تان آسان است؟

 

این مساله به تازگی در فضای مجازی مطرح شده است. ماجرا هم با توئیت یک خانم روان‌شناس شروع شد: «شاید در نگاه اول موضوع پیش پا افتاده‌ای به نظر برسد، اما در سال‌ها کار درمان از این گونه موارد بسیار دیدم، که گاهی به خیانت و سرانجام به جدایی ختم شده است. در مردان و زنان هم تفاوتی ندارد. چه بسیار زنانی که با انجام تزریق‌ها و جراحی‌های مختلف از مسواک زدن و یا حتی دوش گرفتن سر باز می‌زنند و مردانی که با وجود لباس‌های برند و ماشین‌های لاکچری به نظافت و بهداشت جنسی خود بی‌توجه هستند. این‌ها قصه نیست، شاید اگر شما هم در اتاق‌های درمان بودید با اولین برخورد با این افراد باورتان نمی‌شد، اما این‌ها واقعیت‌هایی است که در روابط وجود دارد. آدم‌های «ویترینی» که فکر می‌کنند همه چیز دارند چرا روابط‌شان به بن‌بست می‌رسد.

آن‌ها نمی‌دانند ژل‌های لب و ماشین‌های مدل بالا نمی‌تواند جای بوی بد دهان‌شان و یا مو‌های زائد نقاط حساس بدن‌شان را پر کند. سخن کوتاه می‌کنم. رعایت بهداشت شخصی یکی از موارد مهم و حساس در دوام روابط عاطفی است. آن را دست کم نگیرید. خیانت قابل توجیه نیست، اما ظرفیت روانی و اخلاقی افراد یکسان نیست. شاید بگویید «حالا یکی دو بار پیش میاد». اما افرادی هستند که سال‌ها این مسئله را گوشزد کردند... کمک گرفتند... برای دوام رابطه جنگیدند، اما در بر همان پاشنه چرخیده. قبل از شروع رابطه و ازدواج در این مورد با هم حرف بزنید! عدم رعایت بهداشت شخصی منجر به طلاق عاطفی، جنسی و خیانت و جدایی می‌شود. آن را جدی بگیرید.» بعد از انتشار این مطلب بود که خیلی‌ها موافقت‌شان را با آن اعلام کردند. گویا معضل شایعی است، اما به آن توجه نمی‌شود.

غزل در این باره نوشت: «این مورد اصلا پیش پا افتاده نیست. اتفاقا تاثیر خیلی زیادی داره ممنون که توییت کردید.»

کاربر دیگری با ناباوری پاسخ داد: «ای کاش این توییت را هیچ وقت ندیده بودم. اصلا برام سخت هست باورش که افرادی هستند که حتی بهداشت شخصی خودشان هم براشون مهم نیست!»

خانم دیگری هم از یک زاویه دیگر به ماجرا نگاه کرد: «از اون طرف بوم افتادن هم بده، شوهر دوستم ساعت ۱۲ ظهر می‌ره تو حموم ساعت ۴ بعد از ظهر میاد بیرون و البته قبل هر مهمونی هم حتما باید حموم کنه و دوستم همش ناراحته و غر می‌زنه که یا دیر میرسن مهمونی یا سر سفره تو خونه خودشون نمی‌تونن با هم بشینن، چون معمولا تو حمومه آقاشون!»

امیر هم سعی کرد به شکل دیگری افراد را به رعایت بهداشت و نظافت فردی تشویق کند: «عاشق آدمایی هستم وقتی تو خیابون از کنارشون عبور می‌کنم تا چند متر رد بوی عطرشون ادامه داره. تو مترو که وارد می‌شن، رایحه ادکلن‌شون به مشام می‌رسه و وجود و روح آدمی رو مست می‌کنند.»

مهران هم از اتفاقی که خودش به چشم دیده بود نوشت: «خانمی رو دیدم تو مرکز برای طلاق از طرف خودش که تو بحث بهداشت می‌گفت هفته‌ای یه بار دوش کافیه! ولی به قول خودش مد روز بود و می‌خواست از شوهرش با یه پسر کوچیک جدا بشه با یه نفر که مدرن بود ازدواج کنه! یا مردی که واقعا بوی بد دهنش عذاب‌آور بود، ولی یه دکتر ساده نرفت ک گاهی وقتا با ۳ تا دارو ساده درمون می‌شه.»

خاتون هم ماجرای دوست خودش را تعریف کرد: «دقیقا همین طوره! دوستی داشتم به خاطر این که همسرش مسواک نمی‌زد و دیر به دیر حموم می‌کرد و اصولا به بهداشت شخصیش نمی‌رسید ازش جدا شد.»

این هم مهر تائید یک روان‌شناس دیگر: «چقدر از این موارد داشتم تو مرکزی که کیس‌های روابط جنسی می‌دیدم... لباسا میلیونی، بوی عطر‌های آنچنانی که با عرق قاطی شده، و از عدم همراهی همسر در روابط زناشویی شاکیه.»|برترین ها 

برچسب ها: خیانت طلاق
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر