کد خبر: ۱۷۴۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲

پشت پرده شکست سنگین حسن یزدانی مقابل دیوید تیلور

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد، ۸ ماه پس از شکست سنگین حسن یزدانی در فینال رقابت‌های جهانی بلگراد برای نخستین بار درباره اتفاقات روز مسابقه که حواشی زیادی به دنبال داشت صحبت کرد.
پشت پرده شکست سنگین حسن یزدانی مقابل دیوید تیلور

پشت پرده شکست سنگین حسن یزدانی مقابل دیوید تیلور

مخاطب۲۴ : بهنام احسانپور که در زمان برگزاری مسابقات جهانی بلگراد در کادر فنی تیم ملی بزرگسالان حضور داشت، برای نخستین بار درباره اتفاقات قبل از دیدار حسن یزدانی مقابل دیوید تیلور در فینال رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ بلگراد که حواشی زیادی داشت و حتی مصاحبه پدر حسن یزدانی علیه رییس فدراسیون کشتی را به دنبال داشت، صحبت کرد.

احسانپور در اینباره اظهار کرد: آنالیز کادر فنی ضعیف نبود و همه موارد گفته شده بود، اما حسن به لحاظ روحی نتوانست در روز مسابقه خودش را جمع و جور کند. درست است او پشتوانه پیروزی در جهانی ۲۰۲۱ مقابل تیلور را داشت، اما روز مسابقه خیلی مهم بود که در شرایط روحی خوبی قرار نداشت. کادر فنی تمام مواردی که در کشتی با تیلور لازم بود را پیش بینی کرده بود، اما حسن در روز مسابقه مثل همیشه نبود.

وی افزود: تاکنون در اینباره هیچ صحبتی مطرح نشده است. صبح روز مسابقه فینال با دیوید تیلور وقتی حسن را دیدم او به لحاظ روحی اصلا خوب نبود. نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده بود، اما مدل رفتارش مثل قبل نبود و وقتی او را می‌دیدی خودت متوجه این موضوع می‌شدی. حسن به لحاظ روحی نتوانست خودش را جمع کند. در کشتی هم یک جا‌هایی هم امتیاز می‌داد بی تفاوت بود و وا می‌داد. دلیل اینکه از نظر روحی شرایط خوبی نداشت را نمی‌دانم که شخصی بود یا چیز دیگری، اما به لحاظ تاکتیکی همه موارد پیش بینی و گفته شده بود.

 

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان، در پاسخ به این سوال که آیا یزدانی درباره شرایط روحی خود حرفی زد یا خیر، گفت: نه چیزی نمی‌گفت. من با او مسابقه زیاد رفته‌ام زمانی که کمی گوشه گیر می‌شود یعنی به لحاظ روحی مشکلی وجود دارد. روز مسابقه با تیلور حسن اصلا کاری با کسی نداشت و نمی‌دانم چه مشکلی داشت.

احسانپور درباره برخی صحبت‌های مطرح شده از سوی پدر حسن یزدانی مبنی بر اینکه علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی پیش از مسابقه به یزدانی گفته بود با یک سنگین وزن تمرین سنگین داشته باشد، گفت: این موضوع درست نبود. خود من آنجا بودم و اصلا آقای دبیر آن لحظه که حسن تمرین می‌کرد آنجا حضور نداشت و بیرون از سالن تمرین بود.

مربی سابق تبم ملی کشتی آزاد بزرگسالان، ادامه داد: حسن یزدانی خودش با اباذر اسلامی سرشاخ شد. اصلا کسی به او نگفت این کار را انجام بدهد. من کنار ایستاده بودم، حتی اباذر اسلامی ۳ مرتبه به حسن گفت "آقا مسابقه داری فشار را کمتر کن"، اما حسن خودش گفت "آقا من عادت دارم". این را خودم شنیدم. تقریبا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با اباذر اسلامی سرشاخ شد. من و آقا پژمان به او گفتیم این کار را نکن، اباذر اسلامی ۳ بار به او گفت، اما قبول نکرد. انقدر فشار رویش بود که هر چه مربیان گفتند قبول نکرد و گفت من به این شیوه عادت دارم. این جمله را من خودم شنیدم. اصلا کسی به او نگفت این کار را انجام بده.|ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر