کد خبر: ۱۶۷۵۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۳

ثبت نام بنی تمیم برای انتخابات فدراسیون کشتی

حمید بنی تمیم برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی ثبت نام خود را کامل کرد.
ثبت نام بنی تمیم برای انتخابات فدراسیون کشتی

ثبت نام بنی تمیم برای انتخابات فدراسیون کشتی

مخاطب۲۴ : ابراهیم مهربان دبیر فدراسیون با تأیید این خبر گفت: تاکنون علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی و حمید بنی تمیم مراحل ثبت نام خود را به صورت کامل برای حضور در انتخابات فدراسیون کشتی طی کرده‌اند. افراد دیگری نیز برای ثبت نام در این انتخابات برگه نام‌نویسی را دریافت کرده‌اند، اما به دلیل اینکه مدارک آن‌ها تکمیل نشده است، اسامی آن‌ها را رسانه‌ای نکرده‌ایم.

 

این در حالی است که شنیده می‌شود افرادی همچون حمید سیفی، حمید یاری و عباس جدیدی هم در روز‌های آینده با تکمیل مدارک خود ثبت نامشان را در انتخابات فدراسیون کشتی قطعی می‌کنند.

علیرضا دبیر در ۴ سال گذشته رئیس فدراسیون کشتی بوده و در تیر ماه دوره ریاستش به اتمام می‌رسد، اما به نظر می‌رسد باز هم یکی از رقبای اصلی او حمید بنی تمیم خواهد بود که مدتی به عنوان دبیر و نایب رئیس فدراسیون کشتی در دوران ریاست خادم و دوره‌ای هم به عنوان سرپرست فدراسیون قبل از ورود دبیر فعالیت داشته است.|ورزش سه 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر