کد خبر: ۱۷۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳

امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک اقتصادنوین در نوبت دوم طرح فروش خودرو‌های داخلی

امکان وکالتی‌کردن حساب یا افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام در نوبت دوم طرح فروش خودرو‌های داخلی در بانک اقتصادنوین فراهم شد.
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک اقتصادنوین در نوبت دوم طرح فروش خودرو‌های داخلی

امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک اقتصادنوین در نوبت دوم طرح فروش خودرو‌های داخلی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین:دارندگان حساب در بانک اقتصادنوین می‌توانند برای ثبت‌نام در این طرح نسبت به معرفی حساب وکالتی خود نزد این بانک به نفع «سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان» اقدام کنند.
بر این اساس مشتریان ارجمند می‌توانند از امروز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه تا پایان وقت اداری ۲۹ اردیبهشت‌ماه سال جاری با مراجعه به اینترنت بانک اقتصادنوین (نسخه جدید)، یکی از حساب‌های خود را وکالتی کرده و براساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، موجودی آن را به یک میلیارد ریال افزایش دهند. متقاضیان پس از وکالتی کردن حساب و تامین وجه باید به سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به نشانی www.esalecar.ir مراجعه و سپس با انتخاب نام بانک اقتصادنوین و ثبت شماره‌حساب و شماره شبای خود در سامانه مذکور فرایند ثبت‌نام را تکمیل کنند. مهلت ثبت‌نام در سامانه و انتخاب اولویت‌ها سوم تا دهم خردادماه سال جاری خواهد بود.

موجودی حساب تا زمان اعلام نتایج نوبت‌دهی در حساب وکالتی مشتریان مسدود بوده و قابل‌برداشت نخواهد بود. برداشت وجه از حساب وکالتی یا غیرفعال سازی آن در دوره زمانی یادشده، به معنای انصراف از طرح و حذف متقاضی از فرایند نوبت‌دهی است.

لازم به ذکر است، امکان وکالتی کردن حسابی که پیش‌تر به نفع سایر ذی‌نفعان، وکالتی شده است، به نفع سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز وجود دارد. همچنین درصورتی‌که مشتریان پیش‌ازاین سپرده خود را نزد بانک اقتصادنوین به ذینفعی «سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان» وکالتی کرده‌اند در صورت تکمیل وجه، نیازی به وکالتی کردن مجدد حساب نیست و اطلاعات آن‌ها برای سازمان مربوطه ارسال خواهد شد.

آن دسته از مشتریان بانک اقتصادنوین که تاکنون اینترنت بانک خود را فعال نکرده‌اند، می‌توانند به‌صورت غیرحضوری نسبت به ثبت‌نام و فعال‌سازی اینترنت بانک خود اقدام و پس‌ازآن حساب موردنظر خود را وکالتی کنند. در روش حضوری، مشتریان ارجمند در صورت تمایل به دریافت خدمات افتتاح حساب وکالتی یا وکالتی‌کردن یکی از حساب‌های موجود خود، می‌توانند به شعب بانک اقتصادنوین مراجعه کنند.

گفتنی است، بانک اقتصادنوین از سال گذشته جزء بانک‌های منتخب طرح‌های فروش خودرو‌های وارداتی و داخلی برای معرفی حساب وکالتی و اتصال به سامانه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بوده است. مشتریان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز ۲۴ ساعته ارتباط با مشتریان بانک اقتصادنوین به شماره ۰۲۱۴۸۰۳۱۰۰۰ تماس حاصل کنند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر