کد خبر: ۵۳۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷

علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور شد

اسکندر مومنی وزیر کشور احکام ۱۰ عضو ستاد انتخابات را با حفظ سمت صادر کرد؛ علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور شد.
علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور شد

مخاطب۲۴- وزیر کشور در احکام جداگانه، رئیس و اعضای ستاد انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا، میاندوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میاندوره‌ای ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را منصوب کرد.

بیشتر بخوانید

اسکندر مومنی وزیر کشور احکام ۱۰ عضو ستاد انتخابات را با حفظ سمت صادر کرد.

فهرست اسامی اعضای ستاد انتخابات کشور به شرح زیر است:

۱- علی زینی وند، رئیس ستاد انتخابات کشور

۲- علی اکبر پورجمشیدیان، رئیس ستاد امنیت انتخابات

۳- محسن اسلامی، عضو و دبیر ستاد انتخابات

۴- حمید خواجه نژاد، عضو و رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات

۵- سید مهدی موسوی، عضو و رئیس کمیته حراست و استعلامات

۶- محمد مهدی عارف پور، عضو و رئیس کمیته بازرسی

۷- احمد علی موهبتی، عضو و رئیس کمیته مالی و پشتیبانی

۸- امیر شجاعان، عضو و رئیس کمیته فناوری اطلاعات

۹- علیرضا احمدی، عضو و رئیس کمیته حقوقی

۱۰- هاشم کارگر، عضو ستاد

سوابق علی زینی وند

علی زینی وند متولد ۱۳۴۴ در ایلام است. او سیاستمدار ایرانی است که در دولت چهاردهم به‌عنوان معاون سیاسی وزیر کشور فعالیت می‌کند. 

تحصیلات

علی زینی وند دارای دکتری روابط بین‌الملل از دانشگاه علوم تحقیقات می باشد. او کارشناسی ارشد خود را در رشته روابط بین‌الملل از دانشگاه علامه طباطبایی گرفت. زینی وند کارشناس دبیری الهیات و معارف اسلامی از دانشگاه ایلام است.

سوابق

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور

استاندار کرمان 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم
رئیس جمهور گفت: مذاکره می‌کنیم و مذاکره خواهیم کرد؛ دنبال جنگ نیستیم ولی از جنگ نمی‌ترسیم. این‌گونه نیست که اگر ما را تهدید کنند، از حق مسلم‌مان پا پس خواهیم کشید؛ نه. ما دستاورد‌های پرافتخار نظامی، علمی، هسته‌ای و سایر حوزه‌ها را از دست نخواهیم داد.
تغییر رنگ چشم زیر نظر پلیس! تغییر رنگ چشم زیر نظر پلیس!
رئیس پلیس فتا از ورود این پلیس به تبلیغات عمل "تغییر رنگ چشم" و آمپول‌های لاغری در فضای مجازی خبر داد.
قضاوت بانوی ایرانی در فینال فوتسال آسیا قضاوت بانوی ایرانی در فینال فوتسال آسیا
داور ایرانی قرار است در فینال فوتسال جام ملت‌های آسیا قضاوت کند.
نمایشگاه کتاب تهران امروز به پایان می‌رسد نمایشگاه کتاب تهران امروز به پایان می‌رسد
سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.
کرونا این بار کشنده تر! کرونا این بار کشنده تر!
به گفته متخصص بیماری‌های عفونی در هفته‌های اخیر، موارد ابتلا به ویروس کرونا به‌ویژه با زیرگونه‌های جدید امیکرون، در کشور روندی صعودی به خود گرفته است.
فرزندان مهرجویی قصاص نمی‌خواهند، چون پرونده را کامل نمی‌دانند! فرزندان مهرجویی قصاص نمی‌خواهند، چون پرونده را کامل نمی‌دانند!
«از انگیزه‌های شخصی هر کدام از فرزندان مرحوم مهرجویی برای صرف‌نظر کردن از حق قصاص بی‌اطلاع هستم، اما مسلما از نظر ما تحقیقات این پرونده کامل و کافی نبوده و موکل بنده هم بر این باور است که تحقیقات جامع صورت نگرفته و معمای این پرونده از نظر اولیای دم و وکلای آنها حل نشده است.»
روستای حسنلو در سایت سازمان جهانی گردشگری ثبت شد روستای حسنلو در سایت سازمان جهانی گردشگری ثبت شد
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: پرونده روستای حسنلو نقده در سایت سازمان جهانی گردشگری (UNTourism) بارگذاری شد.
برگزیده
واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم
رئیس جمهور گفت: مذاکره می‌کنیم و مذاکره خواهیم کرد؛ دنبال جنگ نیستیم ولی از جنگ نمی‌ترسیم. این‌گونه نیست که اگر ما را تهدید کنند، از حق مسلم‌مان پا پس خواهیم کشید؛ نه. ما دستاورد‌های پرافتخار نظامی، علمی، هسته‌ای و سایر حوزه‌ها را از دست نخواهیم داد.
عراقچی: حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است عراقچی: حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است
وزیر خارجه ایران بر موضع منطقی تهران مبنی بر ضرورت بهره‌مندی از حقوق قانونی خود وفق معاهده منع اشاعه تأکید کرد.
طوق رفاقت امارات بر گردن دونالد ترامپ طوق رفاقت امارات بر گردن دونالد ترامپ
این نشان، که نام خود را از زاید بن سلطان آل نهیان، بنیان‌گذار و اولین رئیس امارات، گرفته است، بالاترین نشان مدنی امارات محسوب می‌شود و به عنوان نشانه‌ای از قدردانی و احترام به افراد برجسته اهدا می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر