کد خبر: ۱۷۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۲

حضور بیمه تجارت‌نو در نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش

شرکت بیمه تجارت‌نو در پنجمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش ایران که از ۱۹ لغایت ۲۱ اردیبهشت ماه در مرکز همایش و نمایشگاه‌های بین المللی کیش برگزار می‌شود، حضور خواهد یافت.
حضور بیمه تجارت‌نو در نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش

حضور بیمه تجارت‌نو در نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تجارت‌نو؛هدف از این رویداد معرفی آخرین نوآوری‌ها و دستاورد‌های جهانی صنعت پخش در کشور است که در حاشیه نمایشگاه نیز کنفرانس‌ها و پنل‌های تخصصی در این حوزه برگزار می‌شود.

شرکت بیمه تجارت‌نو در راستای اهمیت و نقش تاثیرگزار شبکه فروش در صنعت بیمه و همچنین بهره‌برداری بیشتر در این رویداد، میزبان تعدادی از نمایندگان برتر شرکت در این نمایشگاه خواهد بود.

شرکت بیمه تجارت‌نو به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ بیمه‌ای که در راستای رسالت اجتماعی خود مبنی بر اعتلای فرهنگ بیمه و ارائه خدمات متنوعی که به صنایع و سازمان‌های متفاوت دارد در این رویداد در کنار دیگر شرکت‌ها و سازمان‌های نام آور در سطح کشور، حضور به عمل می‌آورد.

بیمه تجارت‌نو در غرفه ۳۷ از ساعت ۱۷ الی ۲۲ میزبان و پاسخگوی بازدیدکنندگان محترم است.

 
برچسب ها: بیمه تجارت‌نو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر