کد خبر: ۱۷۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۰
مدیر عامل پست بانک ایران خبر داد؛

تحقق ۳۰ درصدی اهداف کمی تعهدات ضمانت‌نامه‌ها و گشایش اسنادی سال جاری در فروردین ماه

مدیر عامل پست بانک ایران، با اشاره به عملکرد ۳۰ درصدی مدیریت شعب استان‌ها و مناطق تهران در تحقق تعهدات بانک در فروردین ماه سال جاری، گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد که شعب بانک در سراسر کشور ۳۰ درصد اهداف کمی تعهدات ضمانت‌نامه‌ها و گشایش اسنادی سال ۱۴۰۲ را در طی یک ماه گذشته محقق کرده‌اند.
تحقق ۳۰ درصدی اهداف کمی تعهدات ضمانت‌نامه‌ها و گشایش اسنادی سال جاری در فروردین ماه

تحقق ۳۰ درصدی اهداف کمی تعهدات ضمانت‌نامه‌ها و گشایش اسنادی سال جاری در فروردین ماه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران:بهزاد شیری در گفتگو با خبرنگار این واحد با بیان این مطلب افزود: بر طبق اهداف پایش و پویش سال جاری، مدیریت شعب استان‌ها در شش ماه اول سال باید ۸۰.۶۶۲.۷۳۲ میلیون ریال از اهداف کمی تعهدات ضمانت‌نامه و گشایش اعتبارات اسنادی را محقق کنند که در فروردین ماه ۴.۰۸۳.۹۵۹ میلیون ریال از این تعهدات را عملی کرده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه در بازه زمانی یک ماهه ابتدای سال جاری، مدیریت شعب استان قزوین ۸۵ درصد تعهدات خود در این حوزه را محقق کرده است، ادامه داد: پس از استان مذکور، مدیریت شعب استان‌های مرکزی و کرمانشاه به ترتیب با ۸۰ و ۷۸ درصد در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.
مدیر عامل بانک با بیان اینکه مدیریت شعب استان قزوین در فروردین ماه گذشته، ۲۲۴.۶۰۲ میلیون ریال از ۲۶۳.۲۶۴ میلیون ریال هدف کمی تعهدات ضمانت‌نامه و گشایش اعتبار اسنادی خود را عملی کرده است، تصریح کرد: در همین بازه زمانی، مدیریت شعب استان‌های مرکزی و کرمانشاه به ترتیب ۸۵.۱۳۴ و ۱۹۰.۰۸۷ میلیون ریال از این هدف را محقق کرده‌اند.
شیری با اشاره به اینکه فرهنگ سازی، آموزش شعب و استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده مانند طرح سفیران نقش موثری در تحقق اهداف کمی تعهدات ضمانت‌نامه‌ها و گشایش اعتبارات اسنادی ایفا می‌کند، گفت: استان‌های البرز، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی نیز طی یک ماهه ابتدایی سال جاری عملکرد قابل قبولی در این زمینه داشته‌اند.

 
برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر