کد خبر: ۱۶۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۶

مدیرعامل پست بانک ایران: حمایت ۶ هزار میلیارد ریالی پست بانک ایران از شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته

مدیرعامل پست بانک ایران با اشاره به برنامه‌ها و سیاست‌های بانک برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور گفت: در سال گذشته پست بانک ایران مبلغی بیش از ۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان و نوآور پرداخت کرده است.
مدیرعامل پست بانک ایران: حمایت ۶ هزار میلیارد ریالی پست بانک ایران از شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته

مدیرعامل پست بانک ایران: حمایت ۶ هزار میلیارد ریالی پست بانک ایران از شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران: بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران در گفت گو با خبرنگار این واحد با تاکید بر برنامه‌ها و سیاست‌های پست بانک ایران برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور گفت: اولین اقدام ما در سال گذشته ایجاد و رونمایی از اداره کل تامین مالی طرح‌های نوآورانه در زیر مجموعه حوزه معاونت اعتباری و بین الملل بانک و دومین قدم، ایجاد فصل جدید در بخش سیاست‌های اعتباری بانک برای توجه به شرکت‌های دانش بنیان بود که تمدید قرارداد همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری در این زمینه است.

بالاترین مقام اجرایی بانک با تاکید بر اینکه پست بانک ایران با دسترسی به منابع صندوق توسعه ملی، تسهیلات اعطایی از محل بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری و منابع داخلی بانک در سال گذشته، مبلغ ۶.۳۷۹.۶۸۱ میلیون ریال به شرکت‌های دانش بنیان و نوآور تسهیلات پرداخت کرده است، ادامه داد: ۴۱۸.۴۰۰ میلیون ریال از این تسهیلات از منابع صندوق نوآوری و شکوفایی، ۱۵۳.۱۶۸ از منابع صندوق توسعه ملی و ۵.۵۳۷.۶۰۳ میلیون ریال منابع داخلی بانک و ۲۷۰.۵۱۰ میلیون ریال از منابع تبصره ۱۸ قانون برنامه و بودجه سال ۱۴۰۰ در این حوزه پرداخت شده است.

وی افزود: قرارداد لازم الاجرا چک و سفته متقاضی، ضامن خارج از شرکت متقاضی، ضمانت نامه، اموال منقول و غیر منقول بر حسب نوع طرح، بازار آن و ساختار مالی شرکت‌ها از وثایق دریافتی از آن‌ها بوده است.
شیری با بیان اینکه سال گذشته، ۸۶۸ فقره ضمانت‌نامه به مبلغ ۱۰.۰۶۸.۰۲۶ میلیون ریال به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شده است، گفت: این ضمانت‌نامه در قالب شرکت در مناقصه‌ها و مزایده، حسن انجام کار، تعهدات، پیش پرداخت، گمرکی و تعهد پرداخت صادر شده است.

افزایش ۷۹ درصدی سپرده‌های روستایی در سال ۱۴۰۱

مدیرعامل پست بانک ایران با اشاره به اینکه به صورت روزانه در روستا‌ها از طریق تمام درگاه‌های فعال بانکی، ۴.۵ میلیون تراکنش بانکی انجام می‌شود، گفت: در پایان سال گذشته مبلغ سپرده‌های روستایی به ۴۹۰ هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرد که نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰، بیش از ۷۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.
وی افزود: طی سال گذشته برای مدیریت تردد مازاد بین شهر و روستا، تعداد کارت‌های صادر شده در باجه‌های بانکی روستایی به ۴۴۳ هزار و ۶۲ فقره رسید که ۸۸ درصد رشد نسبت به سال ۱۴۰۰ داشته است.

نقش موثر پست بانک ایران در حفظ محیط زیست و کاهش آلاینده‌ها

بالاترین مقام اجرایی بانک در ادامه با تاکید بر اینکه در قانون ایجاد پست بانک ایران، به صورت مصرح ذکر شده است که این بانک به عنوان بانک تخصصی حوزه ارتباطات و اطلاعات و بانک مناطق محروم و کم برخوردار ارائه خدمات خواهد داد، تصریح کرد: برای هیچ بانکی صرفه اقتصادی ندارد که در دور افتاده‌ترین روستای کشور به مشتریان خدمات بانکی ارائه دهد، ولی پست بانک ایران با پنج هزار و ۸۶۱ باجه بانکی روستایی در سراسر کشور خدمات نوین بانکی را به روستاییان عزیز ارائه می‌دهد و بر طبق محاسباتی که انجام داده‌ایم به طور میانگین، فاصله این باجه‌ها با اولین شعبه شهری ناظر ۳۴ کیلومتر است.

وی با بیان اینکه پست بانک ایران در ۲۷ سال گذشته، سرمایه‌گذاری زیادی برای توسعه زیرساخت‌ها انجام داده است و در حال حاضر به بیش از ۱۱.۸ میلیون نفر از جمعیت ۲۰.۷ میلیونی مناطق روستایی، خدمات مستقیم بانکی ارائه می‌کند، افزود: ضریب شمول مالی خدمات بانکی، بر اساس تعداد حساب‌های افتتاح شده تا پایان سال گذشته ۶۲ درصد بوده است.

بالاترین مقام اجرایی بانک خاطرنشان کرد: با انجام این خدمات بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال در هزینه فرصت نیروی کار و ۲۴۸ هزار میلیارد ریال در مصرف سوخت سالانه کشور صرفه جویی می‌شود که مجموع صرفه اقتصادی آن ۲۶۷ میلیارد ریال در سال است.

شیری با اشاره به دستاورد‌های زیست محیطی و اقتصادی حاصل از ارائه خدمات بانکی در روستا‌ها گفت: با ارائه خدمات بانکی پست بانک ایران در روستا‌ها سالانه از ۴۷۸ میلیون سفر بین شهر - روستا و ۱۶.۵۴۷ میلیون کیلومتر مسافت جلوگیری می‌شود.

وی با تاکید بر صرفه جویی ۲۳۶ میلیونی ساعت نیروی کار در سال، با ارائه خدمات بانکی باجه‌های بانکی روستایی در سراسر کشور، افزود: وجود این باجه‌های بانکی در سال بیش از ۴.۵۵۴ میلیون کیلوگرم به کاهش انواع آلاینده‌ها کمک می‌کند.

شیری ادامه داد: اگر فرض را بر این قرار دهیم که هر سه تراکنش، یک سفر از روستا به شهر خواهد بود در این صورت یک میلیون سفر در روز خواهد بود که اگر استهلاک وسیله نقلیه، مصرف سوخت ترافیک، سوانح جاده‌ای و زمان از دست رفته نیروی انسانی در این سفر‌ها را به اعداد تبدیل و از صرفه جویی که در منافع اجتماعی و اقتصادی، در کل اقتصاد ملی ایجاد می‌کند کسر کنیم، سرانه خلق ارزش سالانه خدمات پست بانک ایران در کشور رقمی معادل، ۱۰۰ میلیارد ریال خواهد شد.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر