کد خبر: ۱۷۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۵
در نشست مشترک مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و وزیر صنایع سوریه مطرح شد:

استقبال سوریه از خودرو‌های گروه سایپا

در حاشیه سفر دو روزه رئیس جمهور به سوریه، نشست مشترکی بین مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و وزیر صنایع سوریه برگزار شد. در این نشست از عرضه محصولات گروه سایپا در بازار این کشور استقبال و پیشنهاد شد که محصولات تجاری و کار گروه سایپا به سوریه صادر شود.
استقبال سوریه از خودرو‌های گروه سایپا

استقبال سوریه از خودرو‌های گروه سایپا

مخاطب24:در یازدهمین سفر خارجی آیت‌الله رئیسی و نخستین سفر عالی‌ترین مقام اجرایی کشورمان پس از ۱۳ سال به سوریه در راستای تقویت روابط همسایگی، محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با وزیر صنایع سوریه دیدار و به منظور توسعه همکاری‌های خودرویی، نشست تخصصی برگزار کردند.

در این نشست در خصوص چگونگی بسط و توسعه بیش از پیش، همکاری‌های خودرویی دو کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

بر اساس این گزارش، وزیر صنایع سوریه از حضور خودروسازان ایرانی و به خصوص گروه خودروسازی سایپا، در بازار این کشور استقبال و حمایت خود را از خودرو‌های حمل و نقل عمومی، الکتریکال و سایر خودرو‌های جدید اعلام کرد.

محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز با اشاره مختصر به سابقه حضور بیش از دو دهه گروه سایپا در بازار سوریه که نهایتا منجر به احداث کارخانه در بازار این کشور شد، خاطرنشان کرد: ورود به بحث مونتاژ خودرو‌های تجاری و کار در شرایط فعلی بازار سوریه می‌تواند از منظر اشتغالزایی، تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی برای این کشور بسیار راهگشا و موثر باشد.

او افزود: هم اکنون این امکان وجود دارد که گروه خودروسازی سایپا محصولات تجاری و کار خود را با ظرفیت‌های حمل بار مختلف در بازه نیم تن تا سه تن و کاربری‌های متعدد همچون حمل مواد غذایی، آتش نشانی، حمل زباله، بالابر و سایر کاربری‌ها با قیمت و کیفیت مناسب به بازار سوریه عرضه کند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در ادامه نشست تخصصی با وزیر صنایع سوریه پیشنهاد داد که این کشور به توسعه زیرساخت حمل و نقل عمومی بیش از پیش توجه کند، بدین جهت گروه سایپا می‌تواند در تامین و تولید خودرو‌های تاکسی، ون، وانت، آمبولانس و. به سوریه کمک قابل توجهی داشته باشد.

او خواستار کاهش تعرفه گمرکی کالا‌های واسطه‌ای سوریه شد و تاکید کرد: در راستای توسعه حمل و نقل عمومی و کاهش قیمت تمام شده کالاها، تعرفه گمرکی را می‌توان کاهش داد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا خطاب به وزیر صنایع سوریه عنوان کرد: اتخاذ تصمیم‌های درست در توسعه ناوگان، اهمیت به سزایی دارد، بدین جهت توصیه می‌کنم سیاست‌ها به گونه‌ای باشد که تعداد خودرو‌های سواری افزایش پیدا نکند و سوریه به سمت توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و توسعه زیرساخت‌های برود که طی سال‌های گذشته آسیب دیده است.

او با تاکید بر اینکه حرکت به سمت خودرو‌های تک سرنشین مشکلات آلایندگی، محیط زیست و ... را سبب می‌شود، گفت: بهتر است که تعرفه واردات خودرو‌های کامل به سوریه بیش از ۱۰۰ درصد لحاظ شود تا ضمن توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، تولید خودرو در این کشور تقویت شود.

 
برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان
گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای، دقایقی پیش پایان یافت.
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است
یک عضو تیم مذاکره کننده بین ایران و آمریکا، گفت: فضای گفت‌و‌گو‌ها بین ایران و آمریکا مثبت است.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند.
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
برگزیده
چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟ چرا نرخ یورو در مرکز مبادله افزایش یافت؟
سخنگوی مرکز مبادله ایران اظهار کرد: افزایش ۱۹۰۰ تومانی امروز نرخ حواله یورو در مرکز مبادله ایران نسبت به روز‌های گذشته ناشی از تقویت ۲.۷ درصدی نرخ یورو نسبت به دلار در بازار‌های جهانی بوده است؛ به طوری که نرخ برابری یورو و دلار از ۱.۱۱ به ۱.۱۴ افزایش یافته است.
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر