کد خبر: ۱۷۰۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۸

واکنش ستاره پرسپولیس به تعویض جنجالی یحیی

مهاجم پرسپولیس گفت: به هیچ وجه از تعویضم شاکی نشدم، چون یاد گرفته‌ام که به عنوان بازیکن حرفه‌ای همیشه به تصمیم مربی‌ام احترام بگذارم.
واکنش ستاره پرسپولیس به تعویض جنجالی یحیی

واکنش ستاره پرسپولیس به تعویض جنجالی یحیی

مخاطب24:مهدی عبدی، مهاجم پرسپولیس با وجود این‌که به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمده بود بعد از دقایقی حضور در مقابل پیکان مجددا تعویض شد. با این وجود عبدی ناراحتی از تصمیم سرمربی تیمش ندارد و معتقد است بازیکنان تیم پیکان با دو برابر توان‌شان مقابل پرسپولیس جنگیدند و با همه وجود سعی در کسب امتیاز داشتند، اما اسیر اراده و انگیزه بالاتر بازیکنان پرسپولیس شدند.

 

 



ناراحت نشدی بعد از آن‌که در نیمه دوم به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفتی دوباره تعویض شدی؟!
نه به هیچ‌وجه از تعویضم شاکی نشدم، چون یاد گرفته‌ام که به عنوان بازیکن حرفه‌ای همیشه به تصمیم مربی‌ام احترام بگذارم. برای من همیشه نتیجه‌گیری تیمم مهم است و هیچ وقت شرایط و مصلحت تیمم را فدای منافع خود نکرده و نخواهم کرد. برای من هم پیروزی تیمم مهم بود که خدا را شکر به آن رسیدیم و سه امتیاز با ارزش بازی را دشت و دوباره صدر را تصاحب کردیم تا خودمان را به عنوان مدعی مقام اول و قهرمانی معرفی کنیم.


اما حتما قبول داری که با استرس بالا بازی کردید؟!
بازی خیلی سختی بود و ما هم برای کسب سه امتیاز تحت فشار بودیم. از این رو برای امتیاز گرفتن کمی استرس داشتیم. از طرفی تیم پیکان هم برای این‌که بر یکسری از مسائل خط بطلان بکشد بازیکنانش با ۲۰۰ درصد توان‌شان مقابل ما ظاهر شدند و جوانمردانه بازی کردند، اما ما بهتر بودیم و در روزی که از هر حیث مستحق پیروزی بودیم صاحب برتری شدیم.

 

 


چند بازی است که گل نزدی؛ چه زمانی دوباره تو را در نقش گل‌زن خواهیم دید؟
در هر بازی به میدان می‌آیم نهایت تلاشم را انجام خواهم داد تا وظیفه‌ام را انجام دهم. گل‌زنی‌ام هم بستگی به قسمتم دارد و این‌که در جریان بازی‌ها چه پیش بیاید و شرایط چگونه رقم بخورد، اما در شرایط فعلی اوضاع خیلی حساس است و فکر می‌کنم مهم پیروزی و رسیدن ما به هدف‌مان است و گل‌زنی من و بقیه مسائل جزو اولویت‌های بعدی است.


موقع پنالتی ترابی استرسی نداشتی؟
مهدی بازیکن خیلی خوبی است و قبلا هم سابقه داشته که برای پرسپولیس در بازی‌های حساس دیگری گل بزند. از این رو زمان پنالتی ترابی استرسی نداشتم، چون به قدرت گل‌زنی مهدی ایمان داشتم و می‌دانستم که مهدی کارش درست است و پنالتی را گل می‌کند.


در رابطه با بازی مقابل گل‌گهر در روز جمعه که همزمان با دو مدعی دیگر برگزار می‌شود چه نظری داری؟
بازی‌ها به اوج حساسیت خودش برای همه تیم‌ها خصوصا تیم‌های مدعی رسیده است. در این بین خوشحالم که روز جمعه در حضور هوادارانمان میزبان تیم گل‌گهر هستیم و ان‌شاءالله با انرژی که هوادارانمان به تیم‌مان خواهند داد با قدرتی مضاعف برای پیروزی تلاش خواهیم کرد.


در رابطه با داوری بازی‌تان مقابل پیکان و بازی‌تان در ورزشگاه آزادی هم بعضی‌ها حاشیه‌هایی ساخته‌اند، در این رابطه چه صحبتی دارید؟
این حرف‌ها تماما برای این است که برد ما را لوث کنند، اما ما اسیر این موارد و حاشیه‌ها نمی‌شویم. تیم ما چند بار قهرمان شده است. از این رو حساسیت زیادی روی تیم ما وجود دارد و بعضی‌ها هم سعی دارند که علیه تیم ما حاشیه درست کنند، اما تیم ما هیچ زمانی وارد حاشیه نشده و نخواهد شد و بازیکنان‌مان یاد گرفته‌اند که فقط کار خودشان را انجام دهند و حاشیه‌هایی که می‌سازند اصلا برای ما مهم نیست.


فکر می‌کنی که در بازی‌تان مقابل گل‌گهر و بازی سپاهان در اصفهان مقابل پیکان چه شرایطی رقم بخورد؟ آیا به قهرمانی در یک هفته مانده به پایان بازی‌ها فکر می‌کنید؟


ما بازی به بازی فکر می‌کنیم و سعی می‌کنیم کار خودمان را به بهترین شکل ممکن انجام بدهیم، چون موفقیت قطعی فقط در این صورت نصیب تیم خواهد شد و سپس به نتیجه تیم دوم توجه خواهیم کرد.

منبع:راهبرد معاصر

 
برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر