کد خبر: ۱۷۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۹

پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد/ حضور قدرتمند بیمه ملت در ایران اکسپو ۲۰۲۳

شرکت بیمه ملت با هدف ارائه محصولات و خدمات به شرکت‌های داخلی و خارجی و در حمایت از صادرکنندگان، در پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور (ایران اکسپو ۲۰۲۳) حضور دارد.
پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد/ حضور قدرتمند بیمه ملت در ایران اکسپو ۲۰۲۳

پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد/ حضور قدرتمند بیمه ملت در ایران اکسپو ۲۰۲۳

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت: پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور (ایران اکسپو ۲۰۲۳)، با حضور آیت‌الله ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و ۲۰۰۰ نفر از مسئولان و تجار داخلی و خارجی از ۶۰ کشور به صورت رسمی افتتاح شد.

در این نمایشگاه، ۷۵۰ شرکت داخلی و خارجی حضور دارند و محصولات خود را به بازدیدکنندگان ارائه می‌کنند.

بیمه ملت نیز با نگاهی حمایت‌گرایانه و در جهت ارائه محصولات و خدمات خود به شرکت‌های داخلی و خارجی، در سالن ۲۷ زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری در محل نمایشگاه‌های دائمی تهران حضور دارد.

بر اساس اعلام معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، کشور‌های چین، ترکیه، روسیه، امارات، پاکستان و... در این نمایشگاه حضور دارند و بعضی از کشور‌های حاضر، در سطح وزرا و مشاوران وزیر از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد.

نمایشگاه ایران اکسپوی ۲۰۲۳ از ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر