کد خبر: ۱۶۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۵

سفر رئیس جمهور ‌ازبکستان ‌به ایران

رئیس مجلس قانون‌گذاری ازبکستان گفت: گردشگری و روابط اقتصادی مکمل هم هستند و حضور گردشگران منجر به توسعه اقتصادی و همچنین حضور اقتصادی نیز منجر به افزایش گردشگر بین ۲ کشور ازبکستان و ایران خواهد شد.
سفر رئیس جمهور ‌ازبکستان ‌به ایران

سفر رئیس جمهور ‌ازبکستان ‌به ایران

مخاطب۲۴ : نورالدین جان اسماعیل اف روز یکشنبه در دیدار با استاندار خراسان رضوی افزود: در سال‌های اخیر روابط ۲ کشور ایران و ازبکستان در حال توسعه است و امیدوار هستیم در آینده نیز این روابط گسترش یابد.

وی ادامه داد: دولت‌های ازبکستان و ایران برنامه‌های همکاری در دست اقدام دارند و بر همین اساس همکاری و تماس بین وزارتخانه‌ها و فعالان اقتصادی منجر به اقدام و ارتباط بیشتر ۲ کشور می‌شود و حوزه‌های پارلمانی و از جمله گروه دوستی پارلمان‌های ۲ کشور در این موضوع نقش بسیار مهمی دارد.

 

رئیس مجلس ازبکستان با اشاره به این که روابط اقتصادی این کشور و ایران نیاز به گسترش بسیار دارد گفت: امید است روابط اقتصادی و تجاری ۲ کشور در سطح مناسبی قرار گیرد و سفر رئیس جمهور کشور ازبکستان در آینده نزدیک به ایران منجر به امضای اسنادی شود تا اقتصاد ۲ کشور توسعه بسیاری پیدا کند.

اسماعیل اف افزود: با سفر به استان‌های اصفهان و خراسان رضوی، توانستم با توانمندی‌های دیگر ایران آشنا شوم تا تصویر کامل تری از این کشور برای ما شکل گیرد.

دیدار و گفت‌وگوی رسمی رئیس مجلس قانونگذاری ازبکستان با قالیباف

در این دیدار رئیس مجلس قانون‌گذاری کشور ازبکستان در خصوص برگزاری همه پرسی قانون اساسی جدید این کشور و نیز توسعه سیاست خارجی با همسایگان هم توضیحاتی ارائه کرد.

سالانه افرادی از کشور‌های آسیای مرکزی برای زیارت و درمان به مشهد سفر می‌کنند

استاندار خراسان رضوی نیز در این دیدار، وجود حرم مطهر امام رضا (ع) را از مهمترین افتخارات مشهد و خراسان رضوی دانست و با بیان ویژگی‌ها و مختصات جغرافیایی خراسان رضوی گفت: شهر مشهد سالانه میزبان حدود ۳۰ میلیون زائر است.

یعقوبعلی نظری افزود: این استان دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی در حوزه دامداری و کشاورزی است و از مهمترین صنایع موجود در استان می‌توان به حوزه صنایع غذایی اشاره کرد و این در حالی است که سایر صنایع نیز در حال پیشرفت بسیار خوبی است.

وی ادامه داد:معادن از دیگر مزیت‌های این استان است که از آن جمله می‌توان به معدن سنگ آهن به عنوان یکی از شاخصه‌های این استان اشاره کرد که می‌تواند توسعه صنایع فولادی را در پی داشته باشد.

استاندار خراسان رضوی گفت: وجود دانشگاه‌های بزرگی همچون دانشگاه فردوسی مشهد و علوم پزشکی مشهد از دیگر مزیت‌های علمی این استان به حساب می‌آید و سالانه شاهد حضور افراد بسیاری از کشور‌های آسیای مرکزی برای زیارت و درمان در شهر مشهد هستیم.

نظری افزود: بعد از سفر رییس جمهور ایران به ازبکستان رابطه بین ۲ کشور با امضای اسناد رو به گسترش نهاد و امیدواریم با سفر رییس‌جمهور کشور ازبکستان به ایران، روابط بیشتر و بهتری بین ۲ کشور برقرار شود.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌کنیم استان و ولایتی در کشور ازبکستان متناظر با خراسان رضوی معرفی شود تا توسعه منطقه‌ای نیز پیشرفت داشته باشد.

رئیس مجلس ازبکستان به زیارت امام رضا (ع) مشرف شد

رئیس مجلس قانون گذاری ازبکستان روز یکشنبه پس از ورود به مشهد به زیارت بارگاه منور رضوی مشرف شد و پس از آن نیز از موزه این آستان قدسی بازدید کرد.

نورالدین جان اسماعیل اف امروز همراه با هیات همراه ابتدا از موزه قرآن و هدایای مقام معظم رهبری در آستان قدس رضوی بازدید و در جریان این بازدید اطلاعاتی در خصوص قرآن‌های نفیس این موزه دریافت کرد.

همچنین رئیس مجلس ازبکستان هدیه‌ای به رسم یادبود به موزه قرآن آستان قدس رضوی اهدا کرد. در ادامه، هیات ازبکستانی از موزه فرش آستان قدس رضوی بازدید کرد و توسط راهنمای موزه در جریان دوره‌های تاریخی بافت فرش، طرح و نوع، نحوه بافت فرش و رنگ آمیزی نخ در این موزه قرار گرفت. علاوه بر این رییس مجلس ازبکستان از نمایشگاه عکس و دیگر بخش‌های موزه آستان قدس رضوی و همچنین مسجد جامع گوهرشاد بازدیدکرد.|تسنیم 

برچسب ها: ازبکستان ایران
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.