کد خبر: ۱۶۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۲

اظهارات اردوغان درباره جهت دهی به سیاست داخلی ترکیه

اردوغان تاکید کرد ترکیه کشوری است که با تحرکات سیاسی، دیپلماتیک و نظامی خود عرصه را برای سازمان‌های تروریستی تنگ می‌کند.
اظهارات اردوغان درباره جهت دهی به سیاست داخلی ترکیه

اظهارات اردوغان درباره جهت دهی به سیاست داخلی ترکیه

مخاطب۲۴ : رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرد که اجازه نخواهند داد برخی مجلات غربی که ابزار عملیاتی قدرت‌های جهانی هستند، سیاست داخلی ترکیه را هدایت کنند.

به نقل از تی آر تی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در یک توییت درباره گزارش برخی از مجلات خارجی که او را هدف حمله قرار داده است، واکنش نشان داد.

اردوغان تاکید کرد ترکیه کشوری است که با تحرکات سیاسی، دیپلماتیک و نظامی خود عرصه را برای سازمان‌های تروریستی تنگ می‌کند.

 

اردوغان با تاکید بر کارآمدی ترکیه در سیاست خارجی، تصریح کرد که قاطعانه از حقوق ترک‌های قبرس، دنیای ترک و بالکان دفاع می‌کنند.

او با یادآوری نقش کلیدی ترکیه در حل مشکلات لیبی، سوریه و قره‌باغ گفت: با تبادل اسرا (بین روسیه و اوکراین) و توافق کریدور غلات، به حل بحران‌های منطقه‌ای کمک کردیم.

رئیس جمهورب ترکیه در واکنش به برخی مجلات غربی که دستگاه عملیاتی قدرت‌های جهانی هستند، گفت: اجازه نمی‌دهیم سیاست داخلی ما جهت‌دهی شود و اراده ملی تحت تأثیر جلد مجلاتی قرار گیرد که دستگاه عملیاتی قدرت‌های جهانی هستند. امیدوارم با قرن ترکیه دستاورد‌های دیپلماتیک را به اوج برسانیم.

وی در این پیام تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم سیاست داخلی کشور تحت تاثیر جلد مجلاتی که حکم دستگاه عملیاتی قدرت‌های جهانی را دارند، قرار بگیرد و برای اراده ملی‌مان خط و نشان بکشند.

همچنین آناتولی گزارش داد، رئیس جمهوری ترکیه پیامی در شبکه‌های اجتماعی درباره دستاورد‌های دیپلماتیک ترکیه در سال‌های اخیر هم در میدان و هم سر میز مذاکره منتشر کرد.

اردوغان همچنین متذکر شد: برخی برای آنکه قاتل نیرو‌های پلیس، سربازان و غیرنظامیان کشور را تروریست بخوانند، به غرب چشم دوخته‌اند. امروز ترکیه با تحرکات سیاسی، دیپلماتیک و نظامی خود عرصه را برای گروه‌های تروریستی تنگ کرده است.

وی در ادامه این پیام تصریح کرد: ترکیه با تلاش دیپلمات‌هایش، رویه سیاست خارجی پایدار، خلاقانه و بشردوستانه را اجرا کرده و شمار نمایندگان خارجی خود را از ۱۶۳ نفر به ۲۶۰ نفر رسانده است. به این ترتیب ترکیه به یکی از پنج کشور برخوردار از بزرگترین شبکه دیپلماتیک در جهان تبدیل شده است.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر