کد خبر: ۱۶۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷

بازدید مدیرعامل از دو شعبه بانک کارآفرین در تهران

دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل به همراه تعدادی از اعضای هیات مدیره، از دو شعبه «جاده مخصوص کرج» و «ونک» این بانک بازدیدکردند.
بازدید مدیرعامل از دو شعبه بانک کارآفرین در تهران

بازدید مدیرعامل از دو شعبه بانک کارآفرین در تهران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین:شعبه جاده مخصوص کرج بانک کارآفرین با رویکرد ارائه خدمات متنوع و نوین بانکداری به آدرس جدید انتقال یافت که با حضور دکتر بهاروندی و مدیران ارشد بانک افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این شعبه، علیرضا طهماسبی رییس شعبه جاده مخصوص ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این شعبه و مشتریان آن ابراز امیدواری کرد که با پتانسیل‌های موجود، طی زمان کوتاهی شاهد ارتقاء جایگاه این شعبه در رتبه بندی شعب بانک باشیم.

در این بازدید سهراب صادقی معاون مدیرعامل در امور بانکی در این بازدید ضمن اشاره به فرصت‌های مناسب جاده مخصوص تاکید کرد: بانک کارآفرین از جمله نخستین بانک‌های خصوصی است که شعبه‌ی خود را درجاده مخصوص راه اندازی کرد و طی این سال‌ها توانسته خدمات زیادی به فعالان اقتصادی این منطقه ارائه کند.
وی ضمن برشمردن مزایای موقعیت مکانی شعبه جدید جاده مخصوص گفت: این شعبه پتانسیل تبدیل شدن به یکی از شعب برتر بانک را دارد و به نظر می‌رسد با توجه به تغییرات انجام شده می‌توان انتظار داشت که در آینده شاهد اتفاقات بهتری در این شعبه باشیم.

در ادامه این بازدید مدیرعامل و هیات همراه با کارکنان این شعبه دیداری صمیمانه داشتند. بهاروندی در این دیدار ضمن آشنایی با یکایک همکاران از زحمات آنان تقدیر کرد.

در راستای ارائه خدمات بهتر به هموطنان و بر اساس هویت بصری جدید، این شعبه در آدرس بزرگراه شهید لشکری (جاده مخصوص کرج)، بعد از خیابان چهل و نهم، پلاک ۴۶۹ آماده ارائه خدمات به مشتریان است.

همچنین در ادامه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بازدیدی از شعبه ونک بانک کارآفرین داشتند.
در این بازدید که به مناسبت بازسازی این شعبه متناسب با برندبوک بانک صورت گرفته بود، مینا جعفری رییس شعبه ونک گزارشی از وضعیت شعبه ونک ارائه کرد.

دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک و اعضای هیات مدیره ضمن استماع گزارش عملکرد این شعبه رهنمود‌های لازم برای بهبود فعالیت‌های را متذکر شدند.

شعبه میدان ونک که بر اساس هویت بصری جدید این بانک طراحی و تجهیز شده، در محل قبلی خود به نشانی خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، میدان شیراز ونک، ساختمان ایران سکنا، پلاک ۵آماده خدمت‌رسانی به مشتریان است.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس ۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
چرا امنیت سایبری مهم است؟ چرا امنیت سایبری مهم است؟
در دنیایی که وابستگی ما به فناوری روزبه‌روز بیشتر می‌شود، امنیت سایبری به یکی از مهم‌ترین چالش‌های کسب‌وکار‌ها و افراد فعال در حوزه تکنولوژی تبدیل شده است. اما امنیت سایبری دقیقا چیست و چرا باید به آن توجه کنیم؟
نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد
رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف یک فروند شناور حامل ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس حد فاصل جزایر لارک و قشم خبر داد.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
هوس معین در پایتخت خوانده شد! هوس معین در پایتخت خوانده شد!
در قسمت چهاردهم سریال پایتخت ۷، بخشی از آهنگ «هوس» معین نواخته و از تلویزیون پخش شد.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
برگزیده
۴ خودرو برقی وارد ناوگان تاکسیرانی کشور شد ۴ خودرو برقی وارد ناوگان تاکسیرانی کشور شد
طبق اعلام مدیرعامل اتحادیه حمل‌ونقل مسافر شهری، استفاده از چهار مدل خودرو برقی در ناوگان تاکسیرانی کشور نهایی شده است.
نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد
رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف یک فروند شناور حامل ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس حد فاصل جزایر لارک و قشم خبر داد.
قطع برق کارخانه‌ها آغاز شد! قطع برق کارخانه‌ها آغاز شد!
دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان از آغاز محدودیت برقی در صنعت سیمان خبر داد و گفت: با اعمال این محدودیت‌ها تولید سیمان با اختلال روبه رو خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر