به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ مدیرکل مستمریهای سازمان تأمیناجتماعی از حذف محدودیت پرداخت کمک هزینه اولاد به مستمریبگیران تحت پوشش خدمات این سازمان خبر داد و گفت: حذف این محدودیت، از اقدامات سازمان تأمیناجتماعی در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.
به گزارش روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، محمدرضا رخشانیمقدم در این زمینه گفت: حذف محدودیت پرداخت کمک هزینه اولاد به مستمریبگیران براساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام شده و مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در اجرای این قانون، بخشنامهای به واحدهای اجرایی این سازمان در سراسر کشور ابلاغ نموده است.
وی افزود: کمک هزینه اولاد به تمامی فرزندان دختر تحت تکفل تا زمان ازدواج یا اشتغال و فرزندان پسر تا ۱۹ سال تمام و پس از آن چنانچه صرفاً به تحصیل در مراکز دانشگاهی اشتغال داشته باشند یا طبق نظریه کمسیون پزشکی ازکارافتاده کلی باشند، تعلق میگیرد.
رخشانیمقدم ادامه داد: در متن اصلی قانون تأمیناجتماعی، موضوع پرداخت کمک هزینه اولاد به مستمریبگیران وجود ندارد، اما از تاریخ اول فروردین سال ۱۳۷۱ با پیشنهاد سازمان تأمیناجتماعی به منظور مساعدت بیشتر مالی به بازنشستگان و مستمریبگیران، هیات وزیران پرداخت کمک هزینه اولاد به عنوان یکی از مزایای جنبی مستمریبگیران را تصویب کرد.
وی افزود: تاکنون به استناد بند (۴) ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری، کمکهزینه اولاد حداکثر به سه فرزند تحت تکفل بازنشستگان و مستمریبگیران تعلق میگرفت که با صدور بخشنامه اخیرالذکر، این محدودیت برداشته شد.