کد خبر: ۱۶۸۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶

نام یک استان قدیمی ایران تغییر می‌کند؟

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکیدکرد که نام این استان به دلیل مشکلات تلفظی و طولانی بودن، ضروری است که تغییر کند.
نام یک استان قدیمی ایران تغییر می‌کند؟

نام یک استان قدیمی ایران تغییر می‌کند؟

مخاطب 24: "سیدعلی احمدزاده" در آئین کلنگ زنی پروژه گازرسانی به منطقه گردشگری تنگ تامرادی بویراحمد با بیان اینکه اسامی برخی از روستا‌ها به دلیل سنگینی در تلفظ و نامناسب بودن نام آن‌ها باید تغییر کند، اظهارکرد: البته این تغییر باید شامل حال اسم استان کهگیلویه و بویراحمد نیز شود.

وی گفت: اسم استان کهگیلویه و بویراحمد طولانی و مردم از تلفظ آن گلایه دارند و به ما می‌گویند باید این اسم تغییر کند چراکه در خواندن آن مشکل داریم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید براینکه اسم این استان طولانی و باید تغییر پیدا کند، خاطرنشان کرد: مردم می‌گویند باید اسم کوچکی برای استان کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شود تا بتوان به آسانی این نام را تلفظ کرد.

احمدزاده افزود: در بسیاری از جلسات، تلفظ نام استان کهگیلویه و بویراحمد سخت است و نام این استان را خیلی بَد تلفظ می‌کنند و باید کاری کنیم که این نام کوتاه و بدرستی تلفظ شود.

وی با اشاره به نام برخی از شرکت‌های اروپایی و کوتاه بودن نام آنها، ادامه داد: برخی از شرکت‌های اروپایی برای اینکه بهتر معرفی شوند نام شان را بسیار کوتاه و آسان انتخاب می‌کنند تا براحتی در ذهن مردم بماند.

منبع: فردای اقتصاد

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، روزی برای تأمل در آنچه از گذشته به ما رسیده روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، روزی برای تأمل در آنچه از گذشته به ما رسیده
حفاظت از میراث‌فرهنگی تنها شعاری تکراری نیست؛ مسئولیتی‌ست که باید در تار و پود زندگی شهروندان تنیده شود. از دل خاک، سنگ و خشت، ریشه‌هایی می‌جوشند که ما را به هویت ملی‌مان پیوند می‌زنند و قصه‌هایی را بازمی‌گویند که نیاکان‌مان در دل این بنا‌ها به امانت گذاشته‌اند.
روابط ایران و روسیه هیچگاه به این اندازه مستحکم نبوده است روابط ایران و روسیه هیچگاه به این اندازه مستحکم نبوده است
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما مسائل بسیار زیادی داریم که امروز با هم مشورت و تبادل نظر کنیم. هم در روابط دوجانبه، هم در مسائل منطقه‌ای و مسائل مهم بین‌المللی.
عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد
دانشمندان یک منظومه دو ستاره‌ای عجیب را با یک سیاره فراخورشیدی که در مداری جانبی به دور آنها می‌چرخد، کشف کرده‌اند.
نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟ نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟
«ستار هاشمی» درباره رفع فیلترینگ گفت: «با نگاهی که دولت چهاردهم دارد، می‌خواهیم اجماع و همگرایی ایجاد شود و طبیعتا فرآیند مذاکرات زمان‌بر است.» او وعده داد که امسال گام‌های بعدی رفع فیلترینگ برداشته می‌شود.
قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد! قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد!
منابع آگاه از ملاقات و رایزنی مذاکره‌کننده ارشد ایالات متحده با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی یک روز قبل از آغاز دور دوم مذاکرات میان ایران و آمریکا خبر دادند.
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جریان سفر به بخش فشافویه، از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای تاریخی کنارگرد بازدید کرد
برگزیده
عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد
دانشمندان یک منظومه دو ستاره‌ای عجیب را با یک سیاره فراخورشیدی که در مداری جانبی به دور آنها می‌چرخد، کشف کرده‌اند.
نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟ نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟
«ستار هاشمی» درباره رفع فیلترینگ گفت: «با نگاهی که دولت چهاردهم دارد، می‌خواهیم اجماع و همگرایی ایجاد شود و طبیعتا فرآیند مذاکرات زمان‌بر است.» او وعده داد که امسال گام‌های بعدی رفع فیلترینگ برداشته می‌شود.
قانون بسیاری از ترک فعل‌ها را جرم تلقی نکرده است قانون بسیاری از ترک فعل‌ها را جرم تلقی نکرده است
رئیس قوه قضاییه گفت: بسیاری از ترک فعل‌ها در زمره جرایم نمی‌گنجند و ما نمی‌توانیم در قبال آنها ورود قضایی داشته باشیم.
صفحه خبر بالای تصاویر