کد خبر: ۱۵۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
سخنگوی صنعت آب هشدار داد؛

هموطنان از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها اجتناب کنند

سخنگوی صنعت آب کشور احتمال وقوع سیلاب شدید طی امروز و دو روز آینده را برای برخی مناطق کشور جدی دانست و به ساکنان و بهره برداران حواشی رودخانه‌ها در این زمینه هشدار داد.
هموطنان از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها اجتناب کنند

هموطنان از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها اجتناب کنند

مخاطب 24: فیروز قاسم زاده سخنگوی صنعت آب با تاکید بر پیش بینی‌های هواشناسی صورت گرفته توسط مراجع ملی و بین المللی و هشدار‌های قرمز و نارنجی صادره از سازمان هواشناسی کشور و ارزیابی‌های صورت گرفته توسط ستاد مدیریت و پشتیبانی سیل وزارت نیرو گفت: سامانه‌های بارشی در طول روز‌های چهارشنبه تا جمعه، ۲۳ تا ۲۵ فروردین، فعالیت گسترده‌ای در نیمه غربی کشور خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به ماهیت این سامانه بارشی و شدت فعالیت آن، احتمال بروز سیل و طغیان رودخانه‌ها در استان‌های غربی به ویژه خوزستان، لرستان، ایلام، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، کردستان، آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد و فارس بسیار بالاست و در ادامه با گسترش چتر بارشی، استان‌های آذربایجان شرقی، همدان، زنجان، قزوین، البرز، تهران و اصفهان نیز در شرایط سیلابی قرار خواهند گرفت.

شدت وقوع سیلاب‌ها در برخی استان‌ها بسبار بالا بوده و احتمال وقوع خسارت برای فعالیت‌های داخل و اطراف رودخانه‌ها وجود دارد.

سخنگوی صنعت آب افزود: در استان‌های مذکور، بارش می‌تواند منجر به وقوع سیلاب در بازه‌های پایین دست رودخانه‌ها که در محدوده بارش نبوده اند هم بشود؛ لذا قویاً توصیه می‌شود هموطنان عزیز در روز‌های فعالیت سامانه، از نزدیک شدن به رودخانه اجتناب نمایند و با توجه به هشدار‌ها و توصیه‌های ایمنی صادر شده از سوی مراجع متولی، مراقبت‌های لازم را به عمل آورند تا هیچگونه خسارت جانی و مالی متوجه این عزیزان نشود.

در همین راستا توصیه می‌شود از اتراق در مناطق پست و ارتفاع و در مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌ها جدا خودداری شود و در شرایط وقوع بارش به مناطق ایمن نقل مکان نمایند.

هر گونه فعالیت کارگاه‌های عمرانی و ماشین آلات مربوطه در داخل و اطراف رودخانه‌ها تعطیل شود و از ورود احشام به داخل رودخانه به ویژه در مسیر کوچ عشایر اجتناب شود.

منبع: 100 آنلاین

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
برگزیده
جزییات قتل الهه حسین نژاد جزییات قتل الهه حسین نژاد
الهه حسین نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود. راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر