کد خبر: ۱۶۸۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۳

بررسی مجدد رتبه‌‌های معلمان به‌ویژه رتبه‌‌های ۴ و ۵

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اعتراضات به رتبه‌بندی با جدیت بررسی می‌شود، گفت: رتبه‌های اعطا شده به‌ویژه رتبه‌های ۴ و ۵ بررسی می‌شود.
بررسی مجدد رتبه‌‌های معلمان به‌ویژه رتبه‌‌های ۴ و ۵

بررسی مجدد رتبه‌‌های معلمان به‌ویژه رتبه‌‌های ۴ و ۵

مخاطب۲۴ : رضا مراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی "صف اول" درباره مشکلات رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: تاثیر مدرک تحصیلی و سابقه در رتبه‌بندی معلمان کمتر از ۱۰ درصد است.

وی افزود: بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای رتبه‌بندی اختصاص یافته است و هم‌اکنون با نگاه حمایت از معلمان در حال بررسی اعتراضات به رتبه‌بندی هستیم و بیش از ۲۰۰ هزار نفر به رتبه خود اعتراض دارند و ۷۰ درصد نیز از رتبه‌های خود رضایت دارند.

 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: فردی که اکنون رتبه یک را کسب کرده است، سه سال آینده باید این رتبه را احراز کند و بر این اساس یا ارتقا یافته یا رتبه اش تنزل می‌یابد و اگر دو بار تنزل رتبه داشت از شغل معلمی به اداری منتقل می‌شود.

رتبه‌بندی برای مدیران مدارس به خوبی جا نیفتاد

صحرایی ادامه داد: در جریان رتبه‌بندی، نخستین فردی که به معلمان امتیاز می‌دهد، مدیر مدرسه است و پس از آن مدیر منطقه، اما موضوع شیوه امتیاز دادن برای آن‌ها به خوبی جا نیفتاده است.

وی افزود: ممکن است، معلمی ۹۰۰ امتیاز در رتبه‌بندی داشته باشد؛ به عنوان مثال در شایستگی‌های عمومی ۱۲۰ امتیاز کسب کرده باشد و در شایستگی‌های حرفه‌ای و تخصصی امتیاز بالاتر، اما نکته مهم این است که باید در هر شایستگی، کف امتیاز را کسب کرده باشند و اگر این اتفاق نیفتاد در هر شایستگی که کف امتیاز را کسب کردند، در مجموع امتیاز آن برای فرد محسوب می‌شود.

صحرایی بیان کرد: فرصت بارگذاری مدارک جدید در بخش‌هایی از رتبه‌بندی که معلمان به آن اعتراض داشتند، فراهم شد همچنین ۴۵ هزار معلم رتبه ندارند و ۳۵ هزار نفر رتبه خود را مشاهده می‌کنند، اما سامانه برای آن‌ها بسته است که این افراد تا پایان اردیبهشت تعیین تکلیف می‌شوند.

امکان تنزل رتبه بعد از بررسی اعتراضات

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اعتراضات به رتبه‌بندی کاملا جدی بررسی می‌شود و ممکن است رتبه برخی افراد تنزل یابد البته امیدوارم، رتبه هیچ فردی کاهش نیابد و اعلام کردم اگر رتبه برخی افراد تنزل داشت، آن را نگه دارند تا هماهنگی‌های لازم در کمیسیون‌ها انجام شود.

وی افزود: کارگروه نظارت و ارزیابی رتبه‌های اعطا شده به معلمان را بررسی می‌کند تا مشخص شود به‌ویژه در رتبه‌های ۴ و ۵ تا چه اندازه رتبه‌های اعطا شده دقیق است.

صحرایی متذکر شد: یکی از اشکالات قانون رتبه‌بندی معلمان این است که برای رتبه بندی سقف بودجه تعیین کرده است، آموزش و پرورش اعلام کرد، هر فردی باید رتبه خود را بگیرد بنابراین نیاز به بودجه افزایش یافت و در اینجا بین آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه اختلاف ایجاد شد و با دستور رئیس جمهور برای رتبه‌بندی ۵ هزار میلیارد تومان اضافه‌تر پرداخت شد.

حداقل ۵۰ ساعت آموزش برای توانمندسازی معلمان

وی با اشاره به اینکه تا پایان اردیبهشت تعیین رتبه‌ها انجام خواهد شد و نتایج اعتراضات تا پایان شهریور اعلام خواهد شد، گفت: امسال هر معلمی حداقل ۵۰ ساعت آموزش با هدف توانمندسازی دریافت خواهد کرد البته مطلوب ما ۲۰۰ ساعت آموزش است، نیمی از این آموزش باید حضوری و نیمی دیگر تعاملی باشد. آموزش‌های ضمن خدمت معلمان تقریبا رها شده بود و در هر شهر گروه‌های آموزشی داریم که بهترین معلمان در آنجا حضور دارند و می‌توانند در آموزش معلمان مشارکت کنند.|تسنیم 

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.