کد خبر: ۱۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱

ایران ۳ _ بحرین صفر تقدیم به شیخ‌سلمان و AFC

انتقام با هنرنمایی سردار و طارمی، تیم ملی ایران با شکست بحرین در منامه سرنوشت خود را در راه صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ تغییر داده و امیدهایشان به صعود از مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی را افزایش دادند
ایران ۳ _ بحرین صفر تقدیم به شیخ‌سلمان و AFC

انتقام با هنرنمایی سردار آزمون و مهدی طارمی، تیم ملی ایران با شکست بحرین در منامه سرنوشت خود را در راه صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ تغییر داده و امیدهایشان به صعود از مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی فوتبال را افزایش دادند

دوشنبه 17 خرداد 1400

مرحله دوم انتخابی جام جهانی در قاره آسیا

ایران – بحرین ساعت 21

 

ترکیب ایران

علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، احسان حاجی صفی، شجاع خلیل زاده، میلاد محمدی، مهدی طارمی، وحید امیری، محمد حسین کنعانی زادگان، احمد نوراللهی، علی قلی زاده و سردار آزمون

ایران ۳ _ بحرین صفر تقدیم به شیخ‌سلمان و AFC

ترکیب بحرین

سید محمد جعفر، سید رضا عیسی، ولید الحیام، احمد نبیل، حمد شمسان،  علی حرم، جاسم الشیخ، کمیل الاسود، مهدی حمیدان، محمد مرهون و محمد الرمیحی

 

کارت زرد

ایران: محمدحسین کنعانی زادگان (45)

بحرین: احمد نبیل (31)/ علی حرم (51)

 

تعویض ها

ایران: سامان قدوس به جای میلاد محمدی (46)/ سعید عزت‌اللهی به جای وحید امیری (68)/ مهدی ترابی به جای سردار آزمون (73)/ مرتضی پورعلی گنجی به جای محمدحسین کنعانی زادگان (83)/ مهدی قایدی به جای علی قلی زاده (83)

بحرین: الاسواد به جای الملود (62)/ عبداللطیف به جای الشیخ (69)

نیمه نخست

تیم ملی ایران با برتری پرگل مقابل بحرین ضمن شکستن طلسم ۵۰ساله پیروز نشدن در خاک این قسمت از خاک سابق خود، به صعود امیدوار شد.

تا دقیقه ۱۰: دو تیم در ابتدای بازی رو به بازی مستقیم آوردند و پاس‌های اشتباه زیادی در پنج دقیقه ابتدایی رد و بدل شد. در این دقایق بحرین توانست حمله نصفه و نیمه‌ای از جناح راست داشته باشد که ارسال بازیکنان بحرین توسط بیرانوند مهار شد. بحرینی‌ها در ادامه بازی را بیشتر در اختیار داشتند و در دقیقه ۷ نفوذ خطرناکی از جناح راست دفاع ایران به داخل محوطه جریمه داشتند که حاج‌صفی در این صحنه هوشیار بود و پاس کات‌بک بازیکن بحرین را دور کرد. بالاخره در دقیقه ۱۰ ایران اولین موقعیتش را به دست آورد که مهدی طارمی با فرار از میان مدافعان بحرین توانست ضربه سر بزند اما دروازه‌بان بحرین هوشیار بود و توانست توپ را مهار کند.

دقیقه ۱۱: شوت محکم الحمیدان از پشت محوطه جریمه با اختلاف از بالای دروازه ایران به بیرون رفت.

برنامه تیم‌ملی تا دقیقه ۱۵ برخلاف بازی با هنگ کنگ استفاده از پاس‌های قطری و بلند بود که کمکی به ایجاد موقعیت گل‌زنی نکرد. پرس از جلوی بازیکنان بحرین در این دقایق یکی از دلایل روی آوردن بازیکنان ایران به این سبک بازی است.

دقیقه ۱۸: شوت محکم نوراللهی از فاصله دور به مدافعان بحرین برخورد کرد و به بیرون رفت.

دقیقه ۱۹: سردار آزمون روی ارسال خوب قلی‌زاده از نقطه کرنر توانست ضربه سرش را بالاتر از همه بزند اما مدافع بحرین پیش از رسیدن توپ به دروازه، توپ را دفع کرد.

دقیقه ۲۰: حرکت تکنیکی علی قلی‌زاده از جناح راست با پاس او به پشت محوطه جریمه همراه شد که احسان حاج‌صفی خودش را به توپ رساند و شوت سرکشی زد که دروازه‌بان بحرین دو ضرب توپ را مهار کرد و نگذاشت سردار آزمون از توپ دوم استفاده کند. تیم‌ملی در این دقایق توپ و میدان را در اختیار گرفته است.

دقیقه ۲۳: مدافعان بحرین مانع از رسیدن پاس در عمق خوب احمد نوراللهی به سردار آزمون شدند تا مهاجم تیم‌ملی با دروازه‌بان بحرین تک به تک نشود.

دقیقه ۲۶: شوت جاسم شیخ از پشت محوطه جریمه با اختلاف از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۳۰: مهدی طارمی با فرار از بین مدافعان بحرین توانست در داخل محوطه جریمه این تیم شوت‌زنی کند اما دروازه‌بان بحرین شوت طارمی را مهار کرد.

دقیقه ۳۱: مهدی طارمی دوباره از میان مدافعان بحرین فرار کرد اما احمد نبیل که آخرین مدافع بحرین بود، او را قبل از رسیدن به محوطه جریمه با تکل سرنگون کرد که داور فقط به دادن کارت زرد بسنده کرد.

دقیقه ۳۲: مهدی طارمی پشت ضربه ایستگاهی‌ای که خودش گرفته بود ایستاد تا شاید بتواند دروازه بحرین را باز کند اما شوتش به دیواره دفاعی برخورد کرد.

دقیقه ۳۶: علی قلی‌زاده پس از دریبل دو بازیکن بحرین از پشت محوطه جریمه اقدام به شوت‌زنی کرد که ضربه‌اش با اختلاف زیادی به بیرون رفت.

دقیقه ۳۸: شوت مرهون از پشت محوطه جریمه با اختلاف زیادی از کنار دروازه ایران به بیرون رفت.

دقیقه ۴۰: مرهون با فرار از جناح راست دفاع ایران با بیرانوند تک به تک شد اما دخالت بیرانوند و مدافعان ایران مانع از گل‌زنی مهاجم بحرین شد.

تا پایان نیمه نخست: در ادامه بازی در اختیار ملی‌پوشان ایران بود اما شاگردان اسکوچیچ نتوانستند موقعیت گل‌زنی ایجاد کنند تا این نیمه با تساوی بدون گل به پایان برسد. در این دقایق حسین کنعانی‌زادگان با کارت زرد داور جریمه شد.

نیمه دوم

دقیقه ۴۷: شوت روی پای سامان‌قدوس از پشت محوطه جریمه را محمد جعفر جمع کرد.

ایران یک - بحرین صفر (دقیقه ۵۴: سردار آزمون): مهدی طارمی تا پشت محوطه جریمه بحرین نفوذ کرد که پاس در عمق او به پشت مدافعان حریف را سردار آزمون با فرار تماشایی و ضربه بغل پا زد تا گل اول ایران به ثمر برسد.
ایران یک - بحرین صفر سردار آزمون مقدماتی جام جهانی 2022


دقیقه ۵۸: پاس در عمق چشم‌نواز سامان قدوس را مهدی طارمی برای سومین بار در این بازی نتوانست استفاده کند و شوت محکم او با اختلاف زیادی از بالای دروازه بحرین به اوت رفت.

ایران ۲ - بحرین صفر (دقیقه ۶۱: سردار آزمون): توپ‌گیری عالی ملی‌پوشان ایران در میانه زمین یک ضد حمله خوب به وجود آورد که باز هم پاس در عمق دیدنی از مهدی طارمی و فرار تند و تیز سردار آزمون را این مهاجم تیم ملی با عبور دادن توپ از بین پا‌های دروازه‌بان بحرین تبدیل به گل دوم کرد.

ایران یک - بحرین صفر سردار آزمون مقدماتی جام جهانی 2022

دقیقه ۷۳: سه دریبل چشم‌نواز سامان قدوس و پاس این بازیکن برای علی قلی‌زاده را او با ضربه فنی از بالای دروازه بحرین به بیرون زد.

ایران ۳ - بحرین صفر (دقیقه ۷۹: مهدی طارمی): مهدی ترابی در سمت چپ زمین با توپ‌گیری خوب به احمد نوراللهی رساند که در ادامه پاس در عرض او به مهدی طارمی را این بازیکن با مهار توپ و ضربه بغل پا تبدیل به گل سوم ایران کرد.

ایران سه - بحرین صفر مهدی طارمی مقدماتی جام جهانی 2022

دقیقه ۸۲: ارسال زیبای علی قلی‌زاده با پای چپ با ضربه سر سعید عزت اللهی از کنار تیرک عمودی دروازه بحرین به اوت رفت.

دقیقه ۸۸: مهدی قایدی در سمت چپ محوطه جریمه مهدی طارمی را صاحب توپ کرد که او با عبور از گلر بحرین از زاویه بسته مجدداً توپ را به قایدی برگشت داد که شوت محکم زمینی این بازیکن از کنار دروازه راهی اوت شد.

 

در حاشیه

سردار آزمون مهاجم تیم ملی فوتبال ایران که با دو گل در پیروزی 3 بر صفر ایران مقابل بحرین نقش پررنگی داشت درباره این پیروزی گفت: تبریک می‌گویم و این برد برای مردم کشورم است. به خودم قول داده بودم تمام توانم را برای این بازی بگذارم. کسی را که به کشورم توهین کند، فراموش نمی‌کنم و بعد از بازی رفت روزشماری می‌کردم که به این بازی برسیم. در همین زمین بود که هنگام سرود به ما توهین کردند و همانجا به خودم قول دادم اشک‌شان را در بیاورم.

خبرنگار بحرینی در نشست خبری پس از بازی ایران و بحرین که به‌ شکست سنگین تیم کشورش انجامید، مشخصا در پی ایجاد حاشیه بود که با پاسخ های حالی اسکوچیچ مواجه شد.

به گزارش تابناک ورزشی، خبرنگاران بحرینی که به شدت از شکست سه بر صفر در منامه عصبی بودتد، اسکوچیچ را سوال پیچ کردند اما خونسردی سرمربی کروات ایران، صحنه های جالبی را در کنفرانس ایجاد کرد.

یک خبرنگار بحرینی خطاب به سرمربی تیم ملی گفت: گل اول ایران در شرایط مشکوک به آفساید به ثمر رسید و گلهایی که زدید بازیکن محور بود و تاکتیک خاصی از تیم ایران ندیدیم که اسکوچیچ پاسخ داد: ما سه گل در این دیدار به ثمر رساندیم و می توانستیم دو گل دیگر هم بزنیم. در واقع کیفیت خود را نشان دادیم.حتی اگر یک گل از آن کم کنیم، باز هم دو گل دیگر به ثمر رساندیم.

خبرنگار کشور میزبان در ادامه خطاب به سرمربی ایران گفت که به تیم بحرین توهین نکند که اسکوچیچ پاسخ داد: اینگونه نیست. شما باید افتخار کنید که به تیم بزرگی مثل ایران بازی را واگذار کردید.

وی در خصوص اینکه آیا داوری این بازی مشکل نداشت، گفت:خیر. به هرحال نمایندگان داوری از AFC  هستند و ما آنچه که می خواستیم از لحاظ تاکتیکی اجرا کردیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال در پاسخ به این سوال که تاکتیک تیم ملی ایران چه بود، گفت: تاکتیکی که انتخاب کردیم، نتیجه اش این بود که سه بر صفر این دیدار را برده و از این پیروزی احساس غرور می کنیم.

اسکوچیچ در پاسخ به این سوال که انتظار چنین بازی را داشتید؟گفت: قبلا هم گفته بودم که تیم بحرین قابل احترام است و ما تلاش خیلی زیادی کردیم که برای دیدار آماده شویم.من بازی بحرین با اوکراین را دیده بودم و آنها نشان دادند مربی خوبی در اختیار دارد.  نباید فراموش کنیم که تیم ملی ایران هم در رده بندی فیفا در جایگاه خوبی قرار دارد و تیم قابل احترامی است.

وی در پاسخ به این سوال که تفاوت بین نیمه اول و دوم بازی با بحرین چیست گفت: در نیمه اول در بازی سازی کمی مشکل داشتیم. در نیمه دوم سعی کردیم با آوردن سامان قدوس کنترل میانه زمین را نگه داریم چرا که سامان قدوس بازیکنی است که توپ را نگه می دارد و با مکثی که ایجاد می‌کند، بازی را آرام  و در بازیسازی به ما خیلی کمک کرد. در نیمه اول دفاع ها توپ‌های بی هدف و بلند می‌زدند که ما این را نمی خواستیم. در بازیسازی کمی مشکل داشتیم.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود
وزیر خارجه روسیه روز جمعه در نشست کشور‌های شرق آسیا گفت که آژانس اتمی باید امنیت تأسیسات هسته‌ای ایران را تضمین و اختلافات را با گفت‌و‌گو حل کند.
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
برگزیده
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
صفحه خبر بالای تصاویر