کد خبر: ۱۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷

همه جا بعد از تزریق واکسن‌ فلزات روی بدن انسان مثل آهن ربا عمل می‌کند

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در همه جای دنیا بعد از تزریق واکسن‌ فلزات روی بدن انسان مثل آهن ربا عمل می‌کند و ربطی به واکسن‌های ایرانی و خارجی ندارد.
همه جا بعد از تزریق واکسن‌ فلزات روی بدن انسان مثل آهن ربا عمل می‌کند

تزریق واکسن‌ ستاد ملی مقابله با کرونا مینو محرز حالت آهن‌ربایی بدنبه گزارش «مخاطب ۲۴»، مینو محرز امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در کاشان در خصوص حالت آهن‌ربایی بدن انسان بعد از تزریق واکسن کرونا اظهار کرد: درهمه جای دنیا بعد از تزریق واکسن فلزات روی بدن انسان مثل آهن‌ربا عمل می‌کند و ربطی به واکسن‌های ایرانی و خارجی ندارد.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی، با بیان اینکه جذب فلزات بر روی بدن اصلا ربطی به واکسن کوئید ۱۹ ونوع واکسن خاص ندارد، افزود: در همه واکسن‌ها مقدار خیلی کمی جیوه وجود دارد، گفت: در همه جای دنیا حتی آمریکا در هر نوع واکسن مقدار خیلی کمی از جیوه استفاده میشود در نتیجه خاصیت مغناطیسی ایجاد می‌کند.

کسانی که در صدد این هستند مردم واکسن تزریق نکنند، در فضای مجازی التهاب ایجاد می‌کنند؛ بنده به مردم اطمینان خاطرمی‌دهم نگران نباشید تمام واکسن‌های کوئید ۱۹ در دنیا وجود دارد خاصیت مغناطیسی را دارند

وی با بیان اینکه درصد جیوه در واکسن‌ها اصلا جای نگرانی نیست، چون در همه واکسن‌ها مثل آنفولانزا و ... وجود دارد، خاطر نشان کرد: محرز با اشاره به اینکه مرحله اول و دوم واکسن کوو ایران برکت تمام شده است، افزود: در مرحله اول و دوم نتایج فوق العاده خوبی داشته، عارضه خاصی نداشته است و تاثیرپذیری و اثربخشی واکسن کوو ایران برکت ۸۰ درصد بوده است و در کشت سلول بالای ۹۵درصد بوده است
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی، با بیان اینکه، مرحله سوم واکسن کوو ایران برکت تقریبا در حال اتمام است و به زودی در شهرستان‌ها آغاز می‌شود، تصریح کرد: تقریبا به ۳۰ هزار نفر تزریق شده است، تزریق واکسن در تهران و البرز به پایان رسیده است و به زودی در بوشهر آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه، بهتر است‌واکسن‌های تولید ایران به کمک واکسن‌های دیگر بیاید تا واکسیناسیون هرچه سریعتر انجام شود، گفت: برخی از کشور‌ها در حال تزریق واکسن به شهروندان خودشان هستند و یا برای کشور‌های دیگر ارسال میکنند؛ برای اینکه سرعت واکسیناسیون بالا برود از واکسن‌های داخلی استفاده شود.

محرز با اشاره به اینکه، یک میلیون دز واکسن در کارخانه موجود است و منتظر مجوز اظطراری وزارت بهداشت هستیم، خاطر نشان کرد: مسؤول تولید واکسن کرونا در گزارش خبری اذعان داشت تا آخر خرداد چند میلیون دز واکسن تولید می‌شود و اگر تا یک ماه دیگر کارخانه صنعتی تولید واکسن راه‌اندازی شود در ماه میلیون‌ها دز واکسن می‌توانیم تولید کنیم.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه سیستم واکسیناسیون و بهداشت ما فوق‌العاده عالی است و مشکلاتی که کشور‌های غربی داشته‌اند را ما نداریم، اذعان داشت: اگر واکسن در اختیار داشته باشیم می‌توان به سرعت واکسیناسیون را انجام داد، بنابراین وزارت بهداشت اگر واکسن را دراخیار قرار دهد می‌توان در اسرع وقت و به سرعت واکسیناسیون را انجام داد.

 

وی با بیان اینکه، سابقه واکسیناسیون سراسری در ایران در مقابل بیماری سرخک و سرچه‌اریون در مدت کوتاه را داریم، گفت: وزارتبهداشت توانست تمام ایران را در مقابل این بیماری‌ها واکسینه کند بنابراین سیستم واکسینتاسیون ما عالی است فقط باید واکسن دراختیار باشد تا سریعا انجام شود.

محرز در پایان گفت: امیدواریمان این است که بتوانیم با واکسیناسیون اکثریت مردم در جامعه سیستم آموزش دانشگاه مدارس را در اول پاییز شروع کنیم.
برچسب ها: تزریق واکسن‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر