کد خبر: ۱۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷

همه جا بعد از تزریق واکسن‌ فلزات روی بدن انسان مثل آهن ربا عمل می‌کند

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در همه جای دنیا بعد از تزریق واکسن‌ فلزات روی بدن انسان مثل آهن ربا عمل می‌کند و ربطی به واکسن‌های ایرانی و خارجی ندارد.
همه جا بعد از تزریق واکسن‌ فلزات روی بدن انسان مثل آهن ربا عمل می‌کند

تزریق واکسن‌ ستاد ملی مقابله با کرونا مینو محرز حالت آهن‌ربایی بدنبه گزارش «مخاطب ۲۴»، مینو محرز امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در کاشان در خصوص حالت آهن‌ربایی بدن انسان بعد از تزریق واکسن کرونا اظهار کرد: درهمه جای دنیا بعد از تزریق واکسن فلزات روی بدن انسان مثل آهن‌ربا عمل می‌کند و ربطی به واکسن‌های ایرانی و خارجی ندارد.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی، با بیان اینکه جذب فلزات بر روی بدن اصلا ربطی به واکسن کوئید ۱۹ ونوع واکسن خاص ندارد، افزود: در همه واکسن‌ها مقدار خیلی کمی جیوه وجود دارد، گفت: در همه جای دنیا حتی آمریکا در هر نوع واکسن مقدار خیلی کمی از جیوه استفاده میشود در نتیجه خاصیت مغناطیسی ایجاد می‌کند.

کسانی که در صدد این هستند مردم واکسن تزریق نکنند، در فضای مجازی التهاب ایجاد می‌کنند؛ بنده به مردم اطمینان خاطرمی‌دهم نگران نباشید تمام واکسن‌های کوئید ۱۹ در دنیا وجود دارد خاصیت مغناطیسی را دارند

وی با بیان اینکه درصد جیوه در واکسن‌ها اصلا جای نگرانی نیست، چون در همه واکسن‌ها مثل آنفولانزا و ... وجود دارد، خاطر نشان کرد: محرز با اشاره به اینکه مرحله اول و دوم واکسن کوو ایران برکت تمام شده است، افزود: در مرحله اول و دوم نتایج فوق العاده خوبی داشته، عارضه خاصی نداشته است و تاثیرپذیری و اثربخشی واکسن کوو ایران برکت ۸۰ درصد بوده است و در کشت سلول بالای ۹۵درصد بوده است
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی، با بیان اینکه، مرحله سوم واکسن کوو ایران برکت تقریبا در حال اتمام است و به زودی در شهرستان‌ها آغاز می‌شود، تصریح کرد: تقریبا به ۳۰ هزار نفر تزریق شده است، تزریق واکسن در تهران و البرز به پایان رسیده است و به زودی در بوشهر آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه، بهتر است‌واکسن‌های تولید ایران به کمک واکسن‌های دیگر بیاید تا واکسیناسیون هرچه سریعتر انجام شود، گفت: برخی از کشور‌ها در حال تزریق واکسن به شهروندان خودشان هستند و یا برای کشور‌های دیگر ارسال میکنند؛ برای اینکه سرعت واکسیناسیون بالا برود از واکسن‌های داخلی استفاده شود.

محرز با اشاره به اینکه، یک میلیون دز واکسن در کارخانه موجود است و منتظر مجوز اظطراری وزارت بهداشت هستیم، خاطر نشان کرد: مسؤول تولید واکسن کرونا در گزارش خبری اذعان داشت تا آخر خرداد چند میلیون دز واکسن تولید می‌شود و اگر تا یک ماه دیگر کارخانه صنعتی تولید واکسن راه‌اندازی شود در ماه میلیون‌ها دز واکسن می‌توانیم تولید کنیم.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه سیستم واکسیناسیون و بهداشت ما فوق‌العاده عالی است و مشکلاتی که کشور‌های غربی داشته‌اند را ما نداریم، اذعان داشت: اگر واکسن در اختیار داشته باشیم می‌توان به سرعت واکسیناسیون را انجام داد، بنابراین وزارت بهداشت اگر واکسن را دراخیار قرار دهد می‌توان در اسرع وقت و به سرعت واکسیناسیون را انجام داد.

 

وی با بیان اینکه، سابقه واکسیناسیون سراسری در ایران در مقابل بیماری سرخک و سرچه‌اریون در مدت کوتاه را داریم، گفت: وزارتبهداشت توانست تمام ایران را در مقابل این بیماری‌ها واکسینه کند بنابراین سیستم واکسینتاسیون ما عالی است فقط باید واکسن دراختیار باشد تا سریعا انجام شود.

محرز در پایان گفت: امیدواریمان این است که بتوانیم با واکسیناسیون اکثریت مردم در جامعه سیستم آموزش دانشگاه مدارس را در اول پاییز شروع کنیم.
برچسب ها: تزریق واکسن‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر