کد خبر: ۱۶۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
معاون امور حقوقی و هماهنگی امور استان‌ها شعب و نمایندگی‌های بیمه ایران:

در حال پیاده سازی شایسته سالاری به شکل سیستمی هستیم

دکتر خدامی معاون امور حقوقی و هماهنگی امور استان‌ها شعب و نمایندگی‌ها اظهار داشت: در صدد هستیم با ایجاد بانک اطلاعاتی، ملاک‌های شایسته سالاری در انتخاب‌ها رعایت شود.
در حال پیاده سازی شایسته سالاری به شکل سیستمی هستیم

در حال پیاده سازی شایسته سالاری به شکل سیستمی هستیم

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران:دکتر خدامی در آیین تودیع و معارفه مدیر کل بیمه ایران خراسان رضوی با بیان این مطلب اظهار داشت: در این سامانه با قابلیت‌ها و توانمندی‌های همکاران در سراسر کشور آشنا خواهیم شد.

وی با اذعان به این که قبول داریم در ابتدای کار این فرایند نقص‌هایی دارد، ادامه داد: از همه همکاران تقاضا دارم برای بهینه شدن این فرایند نظر‌ها و پیشنهاد‌های خود را ارایه دهند تا بتوانیم در انتخاب افراد، شایستگی و حقوق کارکنان را رعایت کنیم.

معاون امور حقوقی و هماهنگی امور استان‌ها شعب و نمایندگی‌ها با اشاره به تغییر رویکرد‌های مدیریتی، بیان داشت: امروز مدل مدیریتی بر پایه تعامل و کارگروهی است و نگاه بالا به پایین منسوخ است.

وی در پایان از زحمات چرمگر مدیر کل پیشین تقدیر و برای مدیریت جدید آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه این مراسم چرمگر مدیر کل سابق استان ضمن تشکر از همکاران، دوران خدمت در کنار بارگاه امام هشتم را توفیق بزرگی دانست و ازهمه همکاران طلب حلالیت کرد.

هم چنین شریعتی رییس سندیکای بیمه گران خراسان رضوی، چرمگر را فردی اصیل و اخلاقی عنوان کرد و اظهار داشت: در شورای هماهنگی درصددیم اخلاق حرفه‌ای و نگاه فنی را نهادینه کنیم تا بیمه گری را به سمت سلامت بیشتر و جذب اعتماد بیمه گذاران حرکت کنیم.

وی با آرزوی موفقیت برای مدیریت جدید بیمه ایران در استان بیان داشت: خراسان رضوی نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد ریال پرتفو بیمه‌ای دارد که در یک رقابت فنی در سال جدید افزایش قابل توجهی خواهد داشت.

در ادامه رمضان پور معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه ایران نیز اظهار داشت: به زودی سود مشارکت در منافع بیمه‌های عمر که مبلغ قابل توجهی است، اعلام خواهد شد.

ایشان با بیان این مطلب اظهار داشت: در سال ۹۹ با تصویب هیات مدیره قسمتی از سود مشارکت در منافع پرداخت شد و در هفته‌های آتی پرداخت مجددی به بیمه گذاران عمر خواهیم داشت.

وی با بیان این که مدل ارزشیابی در قانون خدمات کشوری بر اساس شایسته سالاری و شایسته گزینی تعریف شده است، بیان داشت: در حال بروز رسانی و ترمیم این مدل هستیم تا از منابع انسانی بهره وری مطلوب تری داشته باشیم و آماده ایم از پیشنهاد‌های همه همکاران در سراسر کشور بهره ببریم.

وی به نقش حوزه فناوری اطلاعات در سازمان‌ها اشاره کرد و گفت: مهمترین راه بهبود بخشیدن به کمبود نیروی انسانی و افزایش بهره وری، گسترش این فناوری در شرکت می‌باشد.

در ادامه این مراسم دکتر روحی مدیر کل امور منابع انسانی با اشاره به تغییر چارت سازمانی و نظر سازمان امور اداری و استخدامی اظهار داشت: با توجه به مازاد نیرویی که سازمان استخدامی به بیمه ایران اعلام کرده است تعداد نیرو از تعداد پست‌های سازمانی بیشتر است و بر اساس الزامی که انجام شده است، امکان استخدام نیرو وجود ندارد وتوزیع نیروی انسانی در شعب باید متعادل شود و بهره وری را افزایش دهیم.

خصالی سرپرست اداره کل جدید بیمه ایران خراسان رضوی ضمن تشکر از خدمات تمامی مدیران گذشته، بالاخص چرمگر بیان داشت: شرکت سهامی بیمه ایران میراثی است گرانقدر از گذشتگان و باید خدمت رسانی با کیفیت را به بیمه گذاران داشته باشیم.

وی با بیان این که اعتقاد دارم توسعه کار در گرو کار تیمی و استفاده از خرد جمعی است، بیان داشت: تعامل سازنده و استفاده از همه ظرفیت‌ها در برنامه ریزی‌های در برنامه‌ها قرار خواهد گرفت.

خصالی، رشد سود آور، پالایش دوره‌ای عملکرد، تعامل با بیمه گذاران و ایجاد فضای همدلی را از برنامه‌های خود اعلام کرد.

در این مراسم معاونین مدیر کل استان، نمایندگان انجمن صنفی حقیقی و حقوقی، نماینده روسای شعب استان، تعدادی از همکاران شعب به طرح دیدگاه‌ها و مشکلات پرداختند و معاونین مدیرعامل و رییس امور شعب ضمن تقدیر از نظر‌های ارایه شده به آنان پاسخ‌های لازم را اریه کردند.

در انتهای این مراسم معاونین مدیر عامل و رییس امور شعب و مدیر کل منابع انسانی از تمامی شعب مشهد دیدار و از نزدیک در جریان کار و درخواست‌های همکاران قرار گرفتند.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر