کد خبر: ۱۶۲۳۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵

اطلاعیه روابط عمومی شرکت سهامی بیمه ایران

اطلاعیه روابط عمومی شرکت سهامی بیمه ایران

اطلاعیه روابط عمومی شرکت سهامی بیمه ایران

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران:در پی انتشار تصویری تقطیع شده و بدون منبع و منشاء معلوم در فضای مجازی که هنوز اصالت و صحت آن مشخص نیست با عنوان ترویج بی‌حجابی در سررسید‌های منقش به نشان تجاری شرکت سهامی بیمه ایران، به منظور تنویر افکار عمومی نکات ذیل اعلام می‌شود:
۱- شرکت سهامی بیمه ایران در سال‌های اخیر برای کاهش هزینه‌های غیرضرور، هیچ گونه سررسیدی چاپ و توزیع نکرده است و اصولاً براساس مقررات مجوز چنین کاری برای شرکت‌های دولتی وجود ندارد.
۲- چنانچه چنین تصویری واقعی بوده و حاصل ترفند‌های نرم افزاری نباشد، با توجه به مسوولیت‌های قانونی مشخص شده، پاسخگویی و اقدام مقتضی درخصوص تخلف احتمالی صورت گرفته از سوی نهاد‌های ذیربط ناظر در حوزه چاپ و نشر مورد انتظار است.
۳- اداره کل بازرسی بیمه ایران نیز موظف به پیگیری موضوع از مراجع ذیربط و شناسایی متخلفین احتمالی جهت برخورد قانونی انضباطی شده است.
۴- با ابراز تأسف فراوان از رها بودن فضای مجازی در کشور که قبلا نیز مورد انتقاد رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، شرکت سهامی بیمه ایران با تقاضا از نهاد‌های ناظر بر رسانه‌ها و فضای مجازی برای جلوگیری از هتک حیثیت دستگاه‌های خدمت رسان به مردم و جوسازی و تهمت پراکنی آلوده به مطامع مختلف، حق خود را برای پیگرد قانونی کسانی که با تهمت پراکنی کور رسانه‌ای در پی آسیب به آبروی حرفه‌ای و انقلابی مدیران و کارکنان این شرکت هستند، محفوظ می‌داند.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر