کد خبر: ۱۶۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷

افتتاح طرح مورد حمایت بانک توسعه تعاون در حضور رییس جمهور

همزمان با سفر رییس جمهور به خوزستان، فاز جدید طرح مورد حمایت بانک توسعه تعاون افتتاح گردید.
افتتاح طرح مورد حمایت بانک توسعه تعاون در حضور رییس جمهور

افتتاح طرح مورد حمایت بانک توسعه تعاون در حضور رییس جمهور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛در سفر هیات دولت به استان خوزستان، خط جدید تولیدی شرکت تعاونی کارتن محمد دزفول تولید کننده کاغذ و مقوا با حضور رئیس جمهور در شهرستان دزفول با صرف ۱۲۰۰ میلیارد ریال درمحل شرکت و با تجهیزات به روز و پیشرفته افتتاح شد.
راه اندازی خط تولید کاغذ مقوا زمینه اشتغال۱۰۰ نفر در این شرکت را به همراه داشته است برای راه اندازی این طرح ۱۵۰ میلیارد ریال تسهیلات از تبصره ۱۸ از سوی بانک توسعه تعاون خوزستان پرداخت گردید.
در این واحد سالیانه ۱۸ هزار تن کاغذ بسته بندی، ۲۴۰۰ تن ورق کارتون، ۱۲۵۰ تن کارتون، ۷۰۰ تن جعبه تولید می‌شود. در افتتاح این شرکت که با حضور آیت الله دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان افتتاح گردید مدیران ستادی و استانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جلیل کرمی مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان خوزستان به عنوان بانک عامل در طرح حضور داشتند.
بازدید شرکت تعاونی التیام آتی نگر در ادامه برنامه‌ها محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیر شعب بانک توسعه تعاون از شرکت تعاونی التیام آتی نگر (درمانگاه سیمرغ) بازدید و با مدیران شرکت دیدار و گفتگو کرد.
شرکت تعاونی آتی نگر با سرمایه‌گذاری یکصد میلیارد ریال و تسهیلات ۴۰ میلیارد ریال از بانک توسعه تعاون از محل منابع داخلی بانک و بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور در سال ۱۴۰۰ با اشتغال ۳۹ نفر به طور مستقیم در منطقه کمتر برخوردار حصیرآباد اهواز به بهره بردادی رسیده و در حال فعالیت است.
جلسه هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همزمان با سفر‌های رییس جمهور در استان خوزستان حضور یافتند و به بررسی وضعیت عملکردی سازمان‌ها و ادارات استانی تحت نظارت وزارتخانه پرداخنند.
در جلسه دستگاه‌های حوزه وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان خوزستان با حضور نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی، فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان، جلیل کرمی مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان خوزستان در سالن جلسات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
در این جلسه رشنودی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی عملکرد مدیران استان را شایسته تقدیر دانست و همچنین کرمی مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان خوزستان را به جهت ارائه خدمات تخصصی بانکی و حمایت از طرح‌های تولیدی و تعاونی مورد تمجید قرار داد.
در ادامه جلیل کرمی مدیرشعب بانک توسعه تعاون استان خوزستان در خصوص طرح‌هایی که با مشارکت این بانک به بهره برداری رسیده است توضیح داد و گفت: ویژگی مهم طرحها، ایجاد اشتغال بومی و تکمیل زنجیره ارزش و توجه به مزیت‌های جغرافیایی و اقتصادی استان بوده است.
وی گفت: شرکت تعاونی کارتن محمد در شهرستان دزفول و تعاونی‌های پرورش میگو شهرستان هندیجان از جمله طرح‌هایی است که باعث ایجاد اشتغال برای صد‌ها نفر گردیده و موجبات رونق اقتصادی در منطقه را فراهم آورده است.
وی در ادامه به پرداخت تسهیلات به بزرگترین هتل منطقه جنوب غرب کشور در اهواز با مشارکت بانک توسعه تعاون اشاره کرد. کرمی ضمن اعلام کسب رتبه اول بانک توسعه تعاون استان خوزستان در بین کلیه استان‌ها وکسب عنوان مدیر برتر استانی در حوزه برتر بانکی اعلام کرد: کسب عنوان برتر و تقدیر در حضور وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی از دستاورد‌های بانک توسعه تعاون استان خوزستان بوده است که مراتب تقدیر و تشکر از وزیر را اعلام می‌داریم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر