کد خبر: ۱۶۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸

تحقق ۱۷۷ درصدی پرداخت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ توسط شعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی از تحقق برنامه ۱۷۷ درصدی در پرداخت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ خبر داد.
تحقق ۱۷۷ درصدی پرداخت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ توسط شعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی

تحقق ۱۷۷ درصدی پرداخت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ توسط شعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی گفت: سال گذشته پنج هزار پرونده وام به مبلغ ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در بانک توسعه تعاون استان مرکزی تشکیل شد که نسبت به مدت مشابه قبل از آن رشد داشته است.

وی بیان کرد: از این مبلغ، یک‌هزار و ۷۹ میلیارد ریال معادل ۷۳ درصد به بخش تعاون استان اختصاص یافت.

مدیر شعببانک توسعه تعاون استان مرکزی ادامه داد این بانک سال گذشته در پرداخت وام بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ با تحقق برنامه ۱۷۷ درصدی همراه بود.

حسینی معصوم اظهارکرد بودجه تخصیصی بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ این بانک یک‌هزار و ۸۹ میلیارد ریال بود که تا پایان سال به میزان یک‌هزار و ۹۷۸ میلیارد ریال در چهار حوزه گردشگری، تعاون، صنعت و کشاورزی پرداخت شد.

وی اعلام کردمیزان وام تخصیصی ازدواج این بانک در این مدت ۲۷۸ میلیارد ریال و وام فرزندآوری ۱۲۸ میلیارد ریال بود که برنامه هر دوبخش، ۱۰۰ درصد محقق شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد! وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد!
شواهد جدید و بی‌سابقه مریخ نورد استقامت از وجود حیات در سیاره مریخ خبر می‌دهد؛ آیا بشر در آستانه بزرگ‌ترین کشف تاریخ خود قرار گرفته است؟
سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور
مسعود پزشکیان در این سخنرانی گفت: بعضی از مدارس بجای نخبه پروری، آدم‌های تک بعدی و مغرور تربیت می‌کنند. ویدئوی اظهارات رئیس جمهور را ببینید.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر