کد خبر: ۱۶۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵

دیدار رئیس اسرائیل با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونسیتی امروز (دوشنبه) میزبان کوین مک‌کارتی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بود که از زمان تصدی پستش برای نخستین بار است که به اراضی اشغالی آمده است.
دیدار رئیس اسرائیل با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

دیدار رئیس اسرائیل با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

مخاطب۲۴ : دفتر اسحاق هرتزوگ، رئیس اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو طرف نشست کاری غیرعلنی داشتند و سپس، نشست دیپلماتیک گسترده‌تری با حضور مشاوران هرتزوگ و سفیر اسرائیل در آمریکا و ۱۷ عضو کنگره که به همراه رئیس مجلس نمایندگان به عنوان بخشی از هیات دو حزب وارد اراضی اشغالی شدند، برگزار شد.

 

به گزارش روسیا الیوم، در این نشست دو طرف درخصوص شراکت مستحکم میان اسرائیل و ایالات متحده گفتگو کرده و بر راه‌های تعمیق همکاری دو طرف در زمینه‌های مختلف تمرکز کردند. هرتزوگ در آغاز نشست گفت: ما اهمیت بسیاری برای سفر دو حزب قائل هستیم این افتخاری برای ما است که با ما در اینجا باشید. ما همه شما را به عنوان دوستان عزیزی میبینیم. ما از گذشت ۷۵ سال از "استقلال سرزمینمان" خیلی مفتخر و خرسند هستیم.

وی افزود: ما سرزمینی شگفت انگیز و شکوفا هستیم، رابطه ما با ایالات متحده در دی‌ان‌ای ما جاری است و آمریکا متحد بسیار محکمی برای ما است. ما از یکپارچگی کامل در منطقه در نتیجه توافقات ابراهیم که پس از توافقنامه‌های صلح با اردن و مصر حاصل شد، خرسندیم. ما معتقدیم که اتحاد با آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است.|ایسنا

برچسب ها: اسرائیل آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر