کد خبر: ۱۶۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۳

اظهارات سناتور تد کروز جمهوری‌خواه درباره جو بایدن

در شرایطی که سایه قصور در پرداخت بدهی بر سر واشنگتن در همین تابستان دیده می‌شود، سناتور تد کروز جمهوری‌خواه، رئیس‌جمهوری آمریکا را متهم کرد که در نزاع بر سر سقف بدهی «مانند یک تروریست رفتار می‌کند.»
اظهارات سناتور تد کروز جمهوری‌خواه درباره جو بایدن

اظهارات سناتور تد کروز جمهوری‌خواه درباره جو بایدن

مخاطب۲۴ : سناتور «تد کروز»، از جمهوری‌خواهان سرشناس آمریکایی در مصاحبه با فاکس نیوز از جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا خواست تا در مورد مخالفتش با لایحه‌ای که به تازگی در مجلس نمایندگان تحت کنترل جمهوری‌خواهان به تصویب رسید، دوباره فکر کند.

به گزارش وب‌سایت دیلی‌وایر، براساس این لایحه، سقف بدهی تا ۳۱ مارس ۲۰۲۴ یا تا زمان افزایش سقف استقراض به ۱.۵ تریلیون دلار، در ازای مجموعه‌ای از کاهش هزینه‌های دولت، برداشته می‌شود. دولت بایدن با این شرط و شروط مخالف است. دموکرات‌ها، طرح جمهوری‌خواهان را «باج‌گیری، غل‌وزنجیر» و لایحه‌ای «بی‌ارزش» می‌دانند که خطرات مالی را به دنبال خواهد داشت.

 

سناتور کروز در برنامه «ساندی مورنینگ فیچرز» گفت: من توصیه‌هایی به جو بایدن در مورد سقف بدهی دارم، او باید به حرف کسی گوش دهد. رئیس جمهور بایدن، باید به حرف‌های جو بایدن گوش دهد. جو بایدن در سال ۲۰۱۱ معاون رئیس جمهوری بود. آن موقع، جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان را گرفته بودند و در مورد سقف بدهی موضع سفت و سختی داشتند؛ و جو بایدن که معاون رئیس جمهوری وقت بود، رفت و شخصا درباره توافقی که به قانون کنترل بودجه تبدیل شد، مذاکره کرد؛ لایحه‌ای که برای کاهش بیش از ۲ تریلیون دلار از بدهی ما طراحی شده بود. این مهم‌ترین محدودیت مالی بود که در دوران مدرن تصویب شده است.

این سناتور جمهوری‌خواه گفت، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا در «این نوع ترس‌آفرینی غیرمسئولانه» که در حال حاضر در معرض نمایش است، مشارکت نداشت و خاطرنشان کرد که اوباما آن موقع بایدن را برای مذاکره درباره توافق به کنگره فرستاد.

او افزود: جو بایدن سال ۲۰۱۱ باید برگردد، نه آن مردی که در حال حاضر در زیرزمین حبس شده و کاخ سفیدی که توسط رادیکال‌های ۲۵ ساله اداره می‌شود که برایشان مهم نیستند و می‌گویند که «به جهنم! بگذارید قصور در پرداخت بدهی پیش آید. به ما چه؟»

او افزود: این‌ها مارکسیست‌های کوچکی هستند که هیچ تجربه‌ای در دنیای واقعی ندارند. ما باید جو بایدنی را که قبلا این کار را انجام داده، برگردانیم. نه کسی که مانند یک تروریست رفتار می‌کند، کاری که بایدن در حال حاضر انجام می‌دهد.

بایدن و دموکرات‌های هم‌حزبی او که سنا را کنترل می‌کنند، بر لایحه سقف بدهی «پاک»، آن هم جدا از کاهش هزینه‌ها یا امتیازات سیاسی اصرار دارند. رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان بن‌بست رایزنی‌ها، لفاظی‌ها را تشدید کرده و جمهوری‌خواهان را به حمایت از «مفاهیم دیوانه‌وار» متهم کرده است.

تد کروز اذعان داشت که مجلس سنا به رهبری چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات، احتمالا لایحه مجلس نمایندگان را بررسی نخواهد کرد، اما از جمهوری‌خواهان سنا خواست تا هرگونه اختلاف را کنار بگذارند و پشت طرح حزب جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان متحد شوند.

این سناتور آمریکایی گفت: در برخی سطوح، جمهوری‌خواهان سنا هرگز متحد نیستند. ۴۹ جمهوری‌خواه در سنا هستند، اما ۵۲ دیدگاه وجود دارد. این صرفا ماهیت سناست. با توجه به آنچه گفته شد، فکر می‌کنم آنچه باید در سنا انجام دهیم، این است که بایستیم و از جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان حمایت کنیم. جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان در حال حاضر رهبری خود را نشان می‌دهند و جمهوری‌خواهان سنا باید دوش به دوش مجلس نمایندگان بایستند و بگویند «جو بایدن، بر سر میز مذاکره بیا.»

در حالی که نگرانی‌ها در مورد توانایی واشنگتن برای حل مشکلات بزرگ از جمله افزایش سقف بدهی تشدید می‌شود، این اولین آزمون بزرگ رئیس‌جمهور و رئیس جمهوری‌خواهان کنگره خواهد بود. وزارت خزانه‌داری آمریکا در حال انجام «اقداماتی ضروری» برای پرداخت بدهی‌های دولت است. اما انتظار می‌رود بودجه در تابستان امسال تمام شود. اقتصاددانان هشدار داده‌اند که حتی خطر جدی قصور بدهی فدرال هم باعث شوک در اقتصاد خواهد شد.

در ازای افزایش سقف بدهی به میزان ۱.۵ تریلیون دلار تا سال ۲۰۲۴، لایحه جمهوری‌خواهان برخی از هزینه‌های بزرگ فدرال را کاهش می‌دهد. از جمله بازگرداندن پول‌های خرج‌نشده بسته‌های کمکی کرونا، الزامات شغلی سخت‌گیرانه برای دریافت کالابرگ غذا و سایر کمک‌های دولتی، توقف برنامه بخشش وام‌های دانشجویی و پایان دادن به بسیاری از معافیت‌های مالیاتی انرژی‌های تجدیدپذیر.

طبق تحلیل دفتر بودجه کنگره، طرح جمهوری‌خواهان آمریکایی می‌تواند در ۱۰ سال آینده، کسری بودجه فدرال را به میزان ۴.۸ تریلیون دلار کاهش دهد.|ایسنا

برچسب ها: جو بایدن آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟ نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: این طرح هنوز در شورای ترافیک تهران تصویب نشده است، اما بعد از تصویب باید نسبت به آماده سازی زیرساخت‌های اجرای این طرح اقدام شود البته با توجه به اینکه هوش مصنوعی و علوم داده به نحوی پیشرفت کرده که امکان رهگیری خودرو‌ها وجود دارد تأمین و ایجاد زیرساخت‌ها کار سختی نیست.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟! هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟!
جسد گروهی از دختران نوجوان در یک گور دسته جمعی در ترکیه کشف شده است. این افراد به‌شکلی بی‌رحمانه به‌خاطر باور‌های اشتباه عده‌ای متعصب قربانی شده بودند.
شجاعی‌مهر: برای ازدواج با آزاده نامداری بین خیلی‌ها رقابت بود شجاعی‌مهر: برای ازدواج با آزاده نامداری بین خیلی‌ها رقابت بود
هرمز شجاعی‌مهر، مجری سابق تلویزیون در برنامه «ای کاش» درخصوص ازدواج مرحوم آزاده نامداری توضیحاتی داد.
مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت رئیس‌جمهور این کشور پیشنهاد همتای روسی خود را جهت تشکیل دولت یا حاکمیتی موقت در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل و چندین کشور دیگر رد کرده است.
برگزیده
مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت رئیس‌جمهور این کشور پیشنهاد همتای روسی خود را جهت تشکیل دولت یا حاکمیتی موقت در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل و چندین کشور دیگر رد کرده است.
پوتین چگونه به قدرت رسید؟ پوتین چگونه به قدرت رسید؟
پوتین، چهره‌ای نسبتاً ناشناخته در سیاست روسیه، در مدتی کوتاه به یکی از قدرتمندترین افراد این کشور تبدیل شد. داستان محبوبیت او از زمانی آغاز می‌شود که به‌عنوان نخست‌وزیر، با موجی از بمب‌گذاری‌های مرگبار در ساختمان‌های مسکونی مواجه شد. ترور‌هایی که بلافاصله به چچنی‌ها نسبت داده شدند و بهانه‌ای شدند برای آغاز جنگ دوم چچن.
تمرین هوایی قطر و اسرائیل برای اولین بار تمرین هوایی قطر و اسرائیل برای اولین بار
تلویزیون اسرائیل مدعی شد قطر در یک تمرین هوایی مشترک در کشور یونان که رژیم صهیونیستی نیز در آن حضور داشته، شرکت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر