کد خبر: ۱۶۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۶

کاهش میزان محبوبیت جو بایدن در آمریکا

براساس نظرسنجی تازه منتشر شده پایگاه گالوپ، میزان محبوبیت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا همزمان با اعلام نامزدی‌ مجددش برای انتخابات ۲۰۲۴ به پایین‌ترین حد رسید.
کاهش میزان محبوبیت جو بایدن در آمریکا

کاهش میزان محبوبیت جو بایدن در آمریکا

مخاطب۲۴ : تنها ۳۷ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی نحوه عملکرد بایدن به عنوان رئیس جمهور را تایید کردند؛ عددی که پایین‌ترین درصد گزارش شده از سوی پایگاه گالوپ از زمان روی کار آمدن بایدن در سال ۲۰۲۱ میلادی است.

در این نظرسنجی پایگاه گالوپ آمده است: میزان تایید عملکرد بایدن در ۱۹ ماه گذشته کمتر از ۴۰ درصد بوده است، به طوری که این آمار در حال حاضر ۳۷ درصد و در ژوئیه سال گذشته ۳۸ درصد بوده است. تنها رونالد ریگان در اوایل سال ۱۹۸۳ میلادی میانگین میزان محبوبیتش در سه ماهه نهم ریاست جمهوری‌اش کمتر از دیگر روسای جمهور منتخب پس از جنگ جهانی دوم بود.

 

این نظرسنجی پایگاه گالوپ از سوم تا ۲۵ آوریل انجام و در روزی که بایدن رسما نامزدی مجدد خود برای انتخابات ۲۰۲۴ را اعلام کرد، تکمیل شد. تیم بایدن روز سه‌شنبه نخستین ویدیوی تبلیغاتی خود را با شعار "بیایید کار را تمام کنیم" منتشر کردند.

مهم‌ترین و جدی‌ترین چالش‌های پیش روی بایدن شامل کاهش رشد اقتصادی، تورم بالا و بحران انرژی است. براساس شاخص اطمینان اقتصادی گالوپ، ۱۶ درصد از آمریکایی‌ها وضعیت اقتصاد را "عالی" یا "خوب"، ۳۷ درصد آن را "متوسط" و ۴۷ درصد آن را "ضعیف" می‌دانند، در حالی که ۷۵ درصد گفتند که اوضاع اقتصادی رو به وخامت است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و رقیب احتمالی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، در نوامبر ۲۰۲۲ اعلام کرده بود که مجددا برای انتخابات نامزد می‌شود.

وی روز پنجشنبه به جمعی از طرفدارانش گفت: ما در یک فاجعه زندگی می‌کنیم. ما با رای شما در تاریخ پنج نوامبر سال ۲۰۲۴ میلادی، جو بایدن را در پای صندوق‌های رای شکست خواهیم داد.

ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ میلادی به دنبال شکست هیلاری کلینتون در انتخابات پیروز شد، اما در سال ۲۰۲۰ میلادی در مقابل بایدن شکست خورد.|ایسنا

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت