کد خبر: ۱۶۵۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲

بیانیه مهم جبهه اصلاحات ایران در اعتراض به رد صلاحیت ها

جبهه اصلاحات ایران در واکنش به رد صلاحیت‌های گسترده نامزد‌های انتخابات ۱۴۰۰: این اقدام از نظر ما فقط به معنای حذف اصلاح طلبان نیست، بلکه پیام اصلی آن حذف مردم از فرآیند تصمیم گیری در امور کشور است.
بیانیه مهم جبهه اصلاحات ایران در اعتراض به رد صلاحیت ها

بیانیه مهم جبهه اصلاحات ایران در اعتراض به رد صلاحیت ها

به گزارش مخاطب24 به نقل از  اقتصادآنلاین، متن بیانیه مهم جبهه اصلاحات ایران در اعتراض به رد صلاحیت‌ها به شرح زیر است؛

به نام خدا
ملت بزرگ ایران
بیانیه مهم جبهه اصلاحات ایران در اعتراض به رد صلاحیت هاجبهه اصلاحات ایران، تمام تلاش خود را بکار گرفت تا انتخاباتی پرشور و مشارکتی و با حضور نمایندگان همه جریان‌ها و اقشار مختلف برگزار گردد و زمینه برای حل مشکلات اساسی کشور و وضعیت ناگوار اقتصادی و معیشت مردم فراهم شود. اما فرآیندی که در جریان رسیدگی به صلاحیت ها اتفاق افتاد، ضربه‌ شدیدی بر اعتماد و امید مردم برای اصلاح امور از طریق انتخابات و صندوق رای زد. 
جبهه اصلاحات ایران در واکنش به رد صلاحیت‌های گسترده نامزد‌های انتخابات ۱۴۰۰: این اقدام از نظر ما فقط به معنای حذف اصلاح طلبان نیست، بلکه پیام اصلی آن حذف مردم از فرآیند تصمیم گیری در امور کشور است.
شورای نگهبان در اقدامی از پیش زمینه سازی شده نمایندگان همه جریان‌های سیاسی مختلف کشور را به غیر از یک جریان مشخص حذف کرد. اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران، نه نفر را برای نامزدی در انتخابات پیشنهاد کرده و به دنبال انتخاب یک نامزد واحد از میان آنها بودند. اما با رد صلاحیت همه آنها، اینک جبهه نامزدی برای معرفی به مردم ندارد. این اقدام از نظر ما فقط به معنای حذف اصلاح طلبان نیست، بلکه پیام اصلی آن حذف مردم از فرآیند تصمیم گیری در امور کشور است. اصلاح طلبان با معرفی طیف گسترده‌ای از افراد و گرایشها کوشیدند تا از هرگونه تنش در جریان انتخابات جلوگیری کنند اما مشخص شد که گروهی مصرانه می خواهند کاری کنند که شما مردم و صاحبان سلائق مختلف سیاسی در انتخابات شرکت نکنید و انتخابات با حضور حداقلی شرکت کنندگان و  یک سلیقه خاص برگزار شود. این گزارش را به مردم بزرگ ایران می دهیم تابه عنوان مالکان اصلی کشور، در جریان تلاش های ما وتخریب های دیگران باشند.
 جبهه اصلاحات ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر