کد خبر: ۱۶۱۲۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲

کناره گیری برنی سندرز از نامزدی در انتخابات آمریکا

برنی سندرز سناتور سوسیال دموکرات کنگره با اعلام صرف نظر از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، گفت که از انتخاب مجدد جو بایدن رئیس جمهور کنونی آمریکا حمایت می‌کند.
کناره گیری برنی سندرز از نامزدی در انتخابات آمریکا

کناره گیری برنی سندرز از نامزدی در انتخابات آمریکا

مخاطب۲۴ : این سناتور ایالت ورمونت که رقیب اصلی بایدن در انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ بود، روز سه‌شنبه در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت که هر کاری از دستم بربیاید انجام خواهم داد تا بایدن دوباره انتخاب شود.

سندرز در این مصاحبه خود افزود: آخرین چیزی که این کشور به آن نیاز دارد یک دونالد ترامپ یا یک عوام فریب راست‌گرای دیگر است که تلاش می‌کند دموکراسی آمریکایی را تضعیف کند یا حق انتخاب زنان را از بین ببرد، یا به بحران خشونت با اسلحه، یا نژادپرستی و جنسیت‌گرایی رسیدگی نکند، بنابراین من می‌خواهم هر کاری که از دستم برمی‌آید را برای اطمینان از انتخاب مجدد رئیس‌جمهور بایدن انجام دهم.

 

این سناتور ایالت ورمونت در ادامه گفت: من فکر می‌کنم بایدن نامزد دموکرات‌ها خواهد بود و وظیفه من و جنبش مترقی دموکرات این است که مطمئن شویم او پابرچا بایستد و برای طبقه کارگر این کشور بجنگد و هیچ چیز را به راحتی نپذیرد.

سندرز با اعلام انصراف از نامزدی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، یادآور شد علاوه بر کمک به تشکیل اتحادیه‌های کارگری جدید، به عنوان رئیس کمیته سلامت، آموزش، کار و بازنشستگی سنا به مبارزه برای سیاست‌های مترقی ادامه خواهد داد.

به گزارش آسوشیتدپرس، این تصمیم سندرز حاکی از آن است که سران اصلی حزب دموکرات تصمیم گرفته‌اند همگی از نامزدی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۴ حمایت کنند.

همچنین تصمیم اخیر سندرز در سن ۸۱ سالگی حاکی از آن است که وی دیگر هرگز به دنبال تصاحب پست ریاست جمهوری آمریکا نیست.

این سناتور سوسیال دموکرات آمریکایی در رقابت‌های ریاست جمهوری ۲۰۱۶ برای اولین بار قد علم کرد و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ قبل از اینکه بایدن وارد میدان شود، گزینه نخست دموکرات‌ها بود.

 بایدن رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه به صورت رسمی نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ را اعلام کرد.

بایدن روز سه‌شنبه با انتشار ویدئویی در حساب توئیتر خود خبر داد که در انتخابات آتی آمریکا نامزد ریاست جمهوری می‌شود.

بایدن در این ویدئو از رای دهندگان خواسته تا به وی وقت بیشتری برای "تمام کردن کاری" که هنگام آغاز ریاست جمهوری‌اش وعده داده بود، بدهند و نگرانی‌های خود در مورد تمدید دوره پیرترین رئیس جمهور آمریکا برای ۴ سال دیگر را کنار بگذارند.|ایرنا

برچسب ها: بایدن انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
روایت خودکشی شوهرخواهر رهبری روایت خودکشی شوهرخواهر رهبری
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ۲۵سال پیش در خاطرات روز یکشنبه، ۱۲ تیر ۱۳۷۹؛ اعزام شیخ علی تهرانی، شوهرخواهر آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به زندان و در ادامه آن، خودکشی‌اش را روایت کرده است.
تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه سیاست‌های فشار حداکثری دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را در رابطه علیه اشخاص ایرانی و غیر ایرانی و نهاد‌های مرتبط با صادرات نفت و ناوگان صادرات آن اعمال کرده است
صفحه خبر بالای تصاویر