کد خبر: ۱۶۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۶

کاهش میزان محبوبیت جو بایدن در آمریکا

براساس نظرسنجی تازه منتشر شده پایگاه گالوپ، میزان محبوبیت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا همزمان با اعلام نامزدی‌ مجددش برای انتخابات ۲۰۲۴ به پایین‌ترین حد رسید.
کاهش میزان محبوبیت جو بایدن در آمریکا

کاهش میزان محبوبیت جو بایدن در آمریکا

مخاطب۲۴ : تنها ۳۷ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی نحوه عملکرد بایدن به عنوان رئیس جمهور را تایید کردند؛ عددی که پایین‌ترین درصد گزارش شده از سوی پایگاه گالوپ از زمان روی کار آمدن بایدن در سال ۲۰۲۱ میلادی است.

در این نظرسنجی پایگاه گالوپ آمده است: میزان تایید عملکرد بایدن در ۱۹ ماه گذشته کمتر از ۴۰ درصد بوده است، به طوری که این آمار در حال حاضر ۳۷ درصد و در ژوئیه سال گذشته ۳۸ درصد بوده است. تنها رونالد ریگان در اوایل سال ۱۹۸۳ میلادی میانگین میزان محبوبیتش در سه ماهه نهم ریاست جمهوری‌اش کمتر از دیگر روسای جمهور منتخب پس از جنگ جهانی دوم بود.

 

این نظرسنجی پایگاه گالوپ از سوم تا ۲۵ آوریل انجام و در روزی که بایدن رسما نامزدی مجدد خود برای انتخابات ۲۰۲۴ را اعلام کرد، تکمیل شد. تیم بایدن روز سه‌شنبه نخستین ویدیوی تبلیغاتی خود را با شعار "بیایید کار را تمام کنیم" منتشر کردند.

مهم‌ترین و جدی‌ترین چالش‌های پیش روی بایدن شامل کاهش رشد اقتصادی، تورم بالا و بحران انرژی است. براساس شاخص اطمینان اقتصادی گالوپ، ۱۶ درصد از آمریکایی‌ها وضعیت اقتصاد را "عالی" یا "خوب"، ۳۷ درصد آن را "متوسط" و ۴۷ درصد آن را "ضعیف" می‌دانند، در حالی که ۷۵ درصد گفتند که اوضاع اقتصادی رو به وخامت است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و رقیب احتمالی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، در نوامبر ۲۰۲۲ اعلام کرده بود که مجددا برای انتخابات نامزد می‌شود.

وی روز پنجشنبه به جمعی از طرفدارانش گفت: ما در یک فاجعه زندگی می‌کنیم. ما با رای شما در تاریخ پنج نوامبر سال ۲۰۲۴ میلادی، جو بایدن را در پای صندوق‌های رای شکست خواهیم داد.

ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ میلادی به دنبال شکست هیلاری کلینتون در انتخابات پیروز شد، اما در سال ۲۰۲۰ میلادی در مقابل بایدن شکست خورد.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر