کد خبر: ۱۶۴۲۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸
مدیرعامل بیمه البرز در همایش آموزشی تبریز مطرح کرد:

بیمه البرز در مسیر تحقق افق یک ساله صنعت بیمه

مدیرعامل بیمه البرز در جمع نمایندگان فروش استان‌های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل که در تبریز برگزار شد با اشاره به پنج گام اساسی صنعت بیمه در سال ۱۴۰۲ گفت: بیمه البرز در حال فراهم کردن بستر‌های لازم برای اجرای این برنامه هاست که از جمله آن می‌توان به طراحی معماری فناوری اطلاعات و هوشمند سازی این مجموعه با تلاش شبانه روزی همکاران حوزه فناوری اطلاعات اشاره کرد.
بیمه البرز در مسیر تحقق افق یک ساله صنعت بیمه

بیمه البرز در مسیر تحقق افق یک ساله صنعت بیمه

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز: موسی رضایی اجرای طرح بیمه نامه مستمری با نام تجاری شوکا را یکی دیگر از گام‌های مهم این شرکت در توسعه بیمه زندگی دانست و گفت: در تلاش هستیم با ارائه محصولات نوین و طرح‌های جدید، علاوه بر عمل به شعار سال جاری که رشد تولید و مهار تورم است، نیاز‌های روز این صنعت را هم پاسخگو باشیم.

مدیرعامل بیمه البرز همچنین با قدردانی از حضور پرشور نمایندگان در این همایش که با هدف ارائه اموزش‌های لازم برای فروش بیمه نامه شوکا برگزار شد، بار دیگر بر لزوم صداقت شبکه فروش با مشتریان تاکید کرد و گفت: شفافیت در فروش را سرلوحه کارشان قرار دهند چرا که ایجاد اعتماد متقابل با مشتریان، لازمه یک کسب و کار پایدار و با ثبات است.

موسی رضایی خبر‌های خوشی هم برای نمایندگان فروش داشت که ترمیم پوشش بیمه تکمیلی درمان و اعطای وام‌های قرض الحسنه از جمله‌ی آن‌ها بود.
در پایان این همایش از نمایندگان برتر این سه استان با حضور مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره قدردانی شد.

برچسب ها: بیمه البرز
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.