کد خبر: ۱۶۳۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۷

نجات بارسلونا از محرومیت بزرگ

نشریه اسپانیایی از نجات بارسلونا از محرومیت بزرگ خبر داد.
نجات بارسلونا از محرومیت بزرگ

نجات بارسلونا از محرومیت بزرگ

مخاطب۲۴ : نشریه «موندو دپورتیوو» اسپانیا خبر داد کمیته صدور مجوز حضور در لیگ قهرمانان اروپا برای بارسلونا مجوز حضور در این رقابت‌ها را بزودی صادر می‌کند.

پرونده نیگریرا (نائب رئیس سابق کمیته داوران لالیگا متهم به دریافت رشوه از بارسلونا) به حضور شاگردان ژاوی در لیگ قهرمانان اروپا آسیبی نمی‌زند و محرومیتی برای بارسلونا درکار نیست.

 

دلیل آشکاری برای محرومیت بارسلونا از این رقابت‌ها وجود ندارد. هنوز پرونده در جریان است و چیزی اثبات نشده است. در این پرونده بارسلونا متهم به پرداخت پول‌های غیرمتعارف به این مسئول سابق کمیته داوران است.

البته با صدور مجوز حضور بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا کمیته بررسی این پرونده به این حکم اعتراض خواهد کرد، ولی چون پرونده در جریان است هنوز چیزی اثبات نشده است این اعتراض به جایی نمی‌رسد.

پیش بینی می‌شود در صورت محرومیت بارسلونا از لیگ قهرمانان اروپا ضرر ۶۰ میلیون یورویی به باشگاه وارد می‌شود، ولی با این خبر شاگردان ژاوی از این بحران مالی فرار کردند.|فارس 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند
مردم انتظار تغییر داشتند، اما دولت وفاق بیش از آنکه تحول‌آفرین باشد، استمرار وضع قبلی است و ناکارآمدی مدیریت و ناترازی سیاست‌ها ادامه دارد.
آخرین خبر از پژمان جمشیدی به زبان خواهرش مامک آخرین خبر از پژمان جمشیدی به زبان خواهرش مامک
استوری جدید خواهر پژمان درباره سفرش به کانادا وایرال شد
ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت
پاییز ۱۴۰۴ با ترکیبی از نوستالژی دهه‌ها و خلاقیت تازه بازمی‌گردد. استایل‌هایی قدرتمند، لطیف و متفاوت که به‌سادگی قابل اجرا و هماهنگ با بودجه شما هستند
اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد
شرکت اروپایی «آریان‌گروپ» در راستای دستیابی به فناوری پرتاب و بازیابی موشک‌های قابل استفاده مجدد، تا اوایل دهه ۲۰۳۰ مجموعه‌ای از پروژه‌های پیشرفته فضایی را اجرایی می‌کند؛ گامی که می‌تواند استقلال فضایی اروپا را تضمین کند.
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
برگزیده
آسمان این لیگ آبی‌ست! آسمان این لیگ آبی‌ست!
استقلال با نمایشی حساب‌شده و سه گل تماشایی موفق شد آلومینیوم را شکست دهد و بار دیگر به صدر جدول لیگ برتر بازگردد.
خون هیچکس قرمزتر نبود! خون هیچکس قرمزتر نبود!
در یکی از حساس‌ترین دیدار‌های هفته نهم لیگ برتر، دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس تهران در ورزشگاه خالی از تماشاگر، به مصاف هم رفتند. جدالی که گرچه تا دقایق پایانی کم‌هیجان دنبال شد، اما در ثانیه‌های آخر به اوج التهاب رسید
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
صفحه خبر بالای تصاویر