کد خبر: ۱۶۱۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۲

برگزاری نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی سازمان منطقه آزاد کیش

نخستین شورای اطلاع رسانی با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه مناطق آزاد، اعضای شورا و جمعی از مدیران روابط عمومی سازمان‌های مناطق آزاد برگزار شد.
برگزاری نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی سازمان منطقه آزاد کیش

برگزاری نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی سازمان منطقه آزاد کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش : در نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی که امروز چهارشنبه ۶ اردیبهشت در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد، سعید پورزادی با بیان اینکه روابط عمومی‌ها به عنوان چشم بینا و گوش شنوای مجموعه سازمان می‌توانند با ارائه برنامه‌های درست نقش آفرینی کنند گفت: ایجاد اعتماد بین مردم و مسئولان مهمترین وظیفه‌ای است که روابط عمومی‌ها بر عهده دارند.

پورزادی در تکمیل سخنان خود خاطر نشان کرد: دقت در انتصاب افراد متخصص، با تجربه، مبتکر و دلسوز همچنین استفاده از بهترین نیرو ها، امکانات و برنامه ریزی، به کارگیری کارشناسان زبده و متخصص، تولید محتوای خبری صحیح، برقراری ارتباط منظم با خبرنگاران، سرعت عمل و قدرت پاسخگویی و شناخت منشا خبر‌ها موضوعاتی است که باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: برای عملیاتی شدن این موضوع می‌توان از ظرفیت دانشگاه‌های موجود در مناطق آزاد برای برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقا سطح سواد رسانه‌ای استفاد کرد.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، تاکید کرد: روابط عمومی به عنوان یک مشاور عالی و بازوی اصلی باید در کنار مدیرعامل سازمان باشد تا روابط سازنده‌ای با سرمایه گذاران ایجاد کند، بنابراین توجه بر لزوم ارتقا جایگاه روابط عمومی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سعیدپورزادی ضمن مثبت ارزیابی کردن عملکرد روابط عمومی در تولید و انعکاس اخبار تولیدی در سطح گسترده و برخورداری از ضریب تاثیر گذاری آن در میان اقشار مختلف جامعه، گفت: انتشار اخبار صحیح و به موقع موجب بهتر دیده شدن تلاش و همکاری بین بخشی تمام حوزه‌های سازمان‌های مناطق آزاد می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: باید تجربیات را به برنامه‌های آموزشی تبدیل و با استفاده از فرایند‌های صحیح، یکپارچگی را در روابط عمومی‌های مناطق آزاد ایجاد کنیم.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری" مهار تورم و رشد تولید" نام گذاری شده است افزود: با توجه با شرایط سخت اقتصادی، روابط عمومی‌ها باید در تثبیت و تبلیغ این شعار تلاش کنند تا در اذهان عمومی نهادینه شود.

سعید پورزادی خاطر نشان کرد: مجموعه روابط عمومی‌ها در سازمان‌ها برای ایفای هرچه بهتر نقش خود، بر اساس اسناد بالادستی به صورت یکپارچه و با محوریت دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور باید در راستای تحقق شعار سال و جهاد تبیین تلاش کنند.

پورزادی، گفت: نقش روابط عمومی در این دوره به دور از هر گونه حاشیه به نحو شایسته ایفا شده و یکی از موفقیت‌های روابط عمومی، در ۴ ماه گذشته ایجاد اعتماد اجتماعی در مباحث و اتفاقات مختلف بود.

وی در پایان افزود: نگاه تبلیغاتی و یک طرفه به روابط عمومی نداشته باشیم، چراکه روابط عمومی یک فرایند است که قدرت سازش، مذاکره، تعامل بین اصناف، سرمایه گذار و نیرو‌های انسانی به ویژه در مناطق آزاد را دارد و مورد توجه ویژه دولت سیزدهم است.

محمد حسین شفیق مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این نشست گفت: ما درگیر جنگ‌های رسانه‌ای هستیم بنابراین همیشه باید در حال آموزش دیدن باشیم و دانش خود را به روز کنیم.

وی اشاره داشت: باید در زمینه تولید محتوا و تبلیغات با بهره گیری از متخصصان عملیاتی، انتشار به موقع و صحیح اخبار و موضوعات تبلیغاتی فضای رسانه‌ای را مدیریت کنیم.

شفیق همچنین بر تولید اخبار مثبت و امید آفرین و تاثیر آن بر جامعه هدف تاکید کرد و گفت: روابط عمومی و صدا و سیما در مناطق آزاد از ظرفیت‌های خو ب رسانه‌ای در این زمینه برخوردارند.

محمد حسین شفیق در پایان خواستار برگزاری جلسات مستمر ماهانه و ارائه گزارش عملکرد مطبوعات همچنین دعوت از رسانه‌های همکار با سازمان‌ها برای ارائه راه کار و ایجاد تعاملات با هدف دیده شدن فعالیت‌ها در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر