کد خبر: ۱۶۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸

سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش معارفه شد

سعید پورزادی، وحید اسناوندی را به عنوان سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش معرفی کرد.
سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش معارفه شد

سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش معارفه شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش : در آیین تکریم و معارفه سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش که صبح چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در دفتر سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد از عملکرد و زحمات آقای محمدعلی جلایر در طول ۴۳ ماه خدمت وی در مدیریت کار و خدمات اشتغال این منطقه تقدیر شد.

در این مراسم سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به خدمات وحید اسناوندی در وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پاسخگویی و راهنمایی متقاضیان کار را مهمترین برنامه مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش دانست و افزود: این مدیریت در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر افزایش ظرفیت اشتغالزایی، وظیفه دارد بستر لازم را برای این مهم فراهم کرده و با برنامه ریزی صحیح در پیشبرد این سیاست عمل کند.

وی با بیان این که بر اساس سند بالادستی مناطق آزاد و وظیفه‌ای که بر عهده آن‌ها گذاشته شده است؛ این مناطق باید تاثیرگذاری مثبتی در حوزه اشتغال و کارآفرینی داشته باشند افزود: اشتغال آفرینی پایدار با جذب و شناسایی نیروی کار ماهر، متخصص و توانمند از استان هرمزگان اولویت سازمان منطقه آزاد کیش است.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به وظیفه این سازمان در پیگیری از امور اشتغال ایثارگران، جانبازان، خانواده شهدا و اسرا گفت:رسیدگی و پاسخگویی به درخواست‌های این خانواده‌ها با همکاری و تعامل با اداره ارتباطات مردمی، امور خانواده شهدا و ایثارگران از دیگر وظایف مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش است.

پورزادی با تاکید بر نظارت جدی بر تردد اتباع خارجی از جمله اتباع خارجی غیر مجاز در جزیره کیش، خواستار مدیریت تردد این اتباع با همکاری کارفرمایان شد و گفت: با توجه به اعتراض اصناف و مجموعه‌های گردشگری، تردد بی مورد و گسترده این اتباع در مراکز گردشگری قابل پذیرش نبوده و این خواست نهاد‌های امنیتی نیز می‌باشد.

وی نظارت جدی بر به کارگیری اتباع خارجی غیر مجاز در مراکز گردشگری را از دیگر وظایف مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد و افزود: طرح جایگزینی این افراد با هموطنان متقاضی کار، باید در دستور کار قرار گیرد.

پورزادی با اشاره به لزوم رعایت و نظارت بر بهداشت و ایمنی کار و رعایت محیط زیست در پروژ‌های عمرانی کیش و بکارگیری متخصصان مجرب در این زمینه، خواستار نظارت و بازرسی جدی مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص قرارداد‌های پیمانکاران اصلی و جزء در زمینه رعایت بهداشت، ایمنی و محیط زیست پروژه‌ها شد.

وی ادامه داد: دستورالعمل رعایت بهداشت، ایمنی و محیط زیست پروژه‌ها باید به تایید و امضا کارفرما، مشاور و ناظر پروژه‌ها برسد تا آنان متعهد به رعایت مقررات حاکم بر این دستورالعمل شوند.

وحید اسناوندی سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این مراسم با تقدیر از اقدامات محمد علی جلایر، ضمن آمادگی بر اجرای برنامه‌ها و سیاست‌های مد نظر سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، بر تعامل با کارفرمایان و کارگران، بهره مندی از مشوق‌های قانونی در حوزه اشتغال و تعامل با دستگاه‌ها و نهاد‌های مستقر در کیش تاکید کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کشف اسکلت قدیمی انسان کشف اسکلت قدیمی انسان
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟ سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟
پس از مشخص شدن ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا به سرطان پروستات، جمعی از قانونگذاران جمهوری خواه و دموکرات برای او آرزوی بهبودی کردند و ترامپ در پیامی برای او و خانواده‌اش آرزوی سلامتی داشت.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر