کد خبر: ۱۶۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵

جریمه میلیونی در انتظار رانندگان پرخطر

جانشین پلیس راهور انتظامی کشور از پیشنهاد پلیس به دادگستری مبنی بر افزایش مبلغ جرایم رانندگی خبر داد.
جریمه میلیونی در انتظار رانندگان پرخطر

جریمه میلیونی در انتظار رانندگان پرخطر

مخاطب۲۴ : سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور انتظامی کشور از پیشنهاد پلیس راهور به وزارت دادگستری مبنی بر افزایش مبلغ ریالی جرایم رانندگی خبر داد.

جانشین پلیس راهور انتظامی کشور تصریح کرد: پیشنهاد پلیس راهور افزایش جریمه تخلفات حادثه‌ساز از جمله سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز، تجاوز به چپ از خط وسط معابر، حرکت مارپیچ، رانندگی با حالت مستی و موارد خطرآفرینی از این جمله است که منجر به وقوع تصادفات می‌شود.

 

سردار حسینی در پاسخ به این پرسش فارس که مبلغ مدنظر برای اعمال این دسته از جرایم رانندگی چقدر است، گفت: مبلغ یک میلیون تومان به بالا مبلغی است که برای افزایش جرایم تخلفات حادثه ساز در نظر گرفته‌ایم.

جانشین پلیس راهور انتظامی کشور با انتقاد از مواضع برخی افراد مبنی بر اینکه افزایش مبلغ جرایم رانندگی به سبد خانوار لطمه می‌زنند گفت: نیازمندی‌های روزمره افراد از جمله مسکن، آب، آموزش، خدمات درمانی، خورد و خوراک و موارد بهداشتی و ... در زمره سبد خانوار قرار دارد که اگر هر کدام از آن‌ها گران شود بر روند زندگی فرد تاثیر می‌گذارد، اما جرایم رانندگی که در سبد خانوار قرار ندارند که افزایش آن لطمه‌ای وارد کند.

وی گفت: اگر فردی تخلف رانندگی نداشته باشد جریمه نشده و ملزم به پرداخت مبلغ نیست چه جریمه ۲۰۰ هزار تومان باشد چه یک میلیون تومان؛ بنابراین ایراد چنین مباحثی نادرست است و این اشتباه است که می‌گویند پلیس نباید متناسب با میزان تورم، جرایم را به روز کند؛ چراکه اگر مبلغ جرایم به روز نباشد بازدارندگی لازم را ندارد.|فارس 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر