کد خبر: ۱۶۰۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۷

جو بایدن رسما نامزد انتخابات شد

بایدن روز سه شنبه رسما اعلام کرد که به دنبال یک دوره دوم ریاست جمهوری خواهد بود، با این استدلال که دموکراسی آمریکایی همچنان با تهدیدی عمیق از سوی دونالد جی. ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا مواجه است.
جو بایدن رسما نامزد انتخابات شد

جو بایدن رسما نامزد انتخابات شد

مخاطب۲۴ :‌ بایدن روز سه شنبه رسما اعلام کرد که به دنبال یک دوره دوم ریاست جمهوری خواهد بود، با این استدلال که دموکراسی آمریکایی همچنان با تهدیدی عمیق از سوی دونالد جی. ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا مواجه است.

جو بایدن رسماً اعلام کرد که به دنبال یک دوره دوم ریاست جمهوری خواهد بود و خود را به عنوان بهترین دموکرات معرفی کرد که بتواند دونالد جی ترامپ را از بازپس گیری کاخ سفید باز دارد.

 

بایدن در ویدئویی که صبح سه شنبه در اینترنت منتشر شد، نامزدی خود را برای دومین دوره چهار ساله اعلام کرد و از رای دهندگان خواست که به او اجازه دهند "این کار را تمام کند".

در این ویدئوی سه دقیقه و چهار ثانیه‌ای، بایدن می‌گوید که اولین سال‌های حضورش در مقام ریاست جمهوری را با مبارزه برای دموکراسی و آزادی سپری کرده است؛ و او هشدار می‌دهد که «افراطی‌های MAGA» در سراسر کشور - با استفاده از شعار «آمریکا را دوباره بزرگ کنیم» ترامپ - این آزادی‌ها را تهدید می‌کنند.

بایدن گفت: زمانی که چهار سال پیش برای ریاست جمهوری نامزد شدم، گفتم ما در نبردی برای روح آمریکا هستیم؛ و ما هنوز هم هستیم.

اعلام رسمی نامزدی بایدن چهار سال پس از آن صورت می‌گیرد که در سال ۲۰۱۹ تاکید کرد که جلوگیری از پیروزی ترامپ در دور دوم ریاست جمهوری ضروری است.

بایدن در این ویدئو به نام ترامپ اشاره نمی‌کند. اما ویدئو با صحنه‌هایی از حمله ۶ ژانویه به ساختمان کنگره آغاز می‌شود. هنگامی که بایدن کلمات "ماگا افراطی" را می‌گوید، صفحه تصویری از ترامپ را در حالی که بازویش روی شانه ران دیسانتیس، فرماندار فلوریدا، یکی دیگر از رقبای بالقوه جمهوریخواه است، چشمک می‌زند. بایدن می‌گوید: «هر نسلی از آمریکایی‌ها با لحظه‌ای روبرو شده‌اند که مجبور بوده‌اند از دموکراسی دفاع کنند. برای آزادی‌های شخصی خود بایستید. برای حق رای و حقوق مدنی ما بایستید؛ و این لحظه ماست.»

دستیاران گفتند که انتظار می‌رود بایدن همان موضوعاتی را که ماه‌ها روی آن تمرکز کرده بود ادامه دهد: ادعای اعتبار برای بهبود اقتصاد و حمله به جمهوری خواهان در مورد سقط جنین، کاهش مالیات، اسلحه و عدم تحمل.

یکی از چیز‌هایی که به سرعت شروع می‌شود، جمع آوری سرمایه است. کمک کنندگان ارشد رئیس جمهور برای شروع جمع آوری پول به نشستی در واشنگتن در روز جمعه دعوت شده‌اند. بایدن جولی چاوز رودریگز، مشاور ارشد کاخ سفید را به عنوان مدیر ستاد انتخاباتی خود انتخاب کرده است. کوئنتین فولکس که در سال ۲۰۲۲ کمپین سناتور رافائل وارنوک از جورجیا را مدیریت کرد، معاون او خواهد بود. اما سایر اعضای حلقه درونی بایدن - از جمله جن اومالی دیلون، مدیر ستاد انتخاباتی قبلی او و آنیتا دان، استاد ارتباطات او - فعلا در کاخ سفید خواهند ماند.

تیم بایدن شرط بندی کرده است که رقیب او احتمالا ترامپ خواهد بود و بر همین اساس در حال آماده شدن هستند. اما رئیس جمهور در حال حاضر شروع به تشدید انتقادات خود از همه جمهوری خواهان کرده است و آن‌ها را "تندرو‌های MAGA" خوانده است.

بایدن در حال حاضر مسن‌ترین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا است و اگر دوباره پیروز شود، در پایان دوره دوم ریاست جمهوری ۸۶ ساله خواهد شد.|خبرآنلاین 

برچسب ها: جو بایدن ترامپ
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.