کد خبر: ۱۵۸۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۲
در نشست با رئیس جمعیت هلال احمر شیراز رخ داد؛

استحکام فعالیت‌های «بیمه حافظ» و جمعیت هلال احمر

در راستای تسهیل خدمات و شرایط مناسب‌تر بیمه‌ای به امدادگران و کارکنان جمعیت هلال احمر شیراز طی تفاهم‌نامه‌ای فعالیت‌های شرکت بیمه حافظ و جمعیت هلال احمر شیراز گسترش و استحکام یافت.
استحکام فعالیت‌های «بیمه حافظ» و جمعیت هلال احمر

استحکام فعالیت‌های «بیمه حافظ» و جمعیت هلال احمر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حافظ:این جلسه با حضور علیرضا رضازاده، رئیس جمعیت هلال احمر شیراز و فرشاد کیانی، رئیس شعبه شیراز بیمه حافظ که خود از نجاتگران داوطلب جمعیت هلال احمر هستند با پوشش امدادی در محل جمعیت هلال احمر استان فارس برگزار شد.
در این نشست ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی بهروزی و موفقیت دو طرف، موضوعات مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. رئیس شعبه شیراز بیمه حافظ با اشاره به ماهیت یکسان دو سازمان در خدمت رسانی و حفظ جان و مال و کاهش مشکلات آحاد مردم در مواقع بحران بر ضرورت ارتقا کیفی و کنترل ریسک خطرات برای کارکنان و امدادگران داوطلب آن جمعیت و چگونگی همکاری شرکت‌های بیمه و امدادگران داوطلب هلال احمر اشاره کرد.
در ادامه این نشست، نقاط قوت و ضعف هر دو سازمان بررسی و راهکار‌های مناسبی برای بهبود همکاری طرفین پیشنهاد شد. همچنین رئیس جمعیت هلال احمر شیراز نکاتی در راستای نیازمندی‌های این سازمان و کارکنان آن مطرح کرد و نسبت به تأمین بودجه‌ی لازم برای خدمات پزشکی و درمانی و نیز سایر خدمات بیمه‌ای مورد نیاز اعضای جمعیت مذکور مواردی را مطرح کرد.
در این جلسه بر افزایش همکاری و تعامل مستقیم بین دو طرف، بهبود روابط عمومی و افزایش کارآئی در انجام خدمات بیمه گری به آسیب دیدگان حوادث و امدادگران تاکید شد.
همچنین مقرر شد؛ تفاهم‌نامه همکاری میان بیمه حافظ و جمعیت هلال احمر به منظور تسهیل در ارائه خدمات بهتر به امدادگران و کارکنان و جامعه در شرایط اضطراری و تبادل تجارب و دانش فنی طرفین در زمینه حوادث و بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی امضا شود.

 
برچسب ها: بیمه حافظ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر