کد خبر: ۱۳۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۲
در تفاهم‌نامه ارتقاء امنیت ترافیکی محور‌های منطقه آزاد ماکو مطرح شد؛

استقرار شعبه سیار صدور و خسارت بیمه حافظ در پلیس راه ماکو

بر اساس تفاهم نامه امضا شده میان شرکت بیمه حافظ و پلیس راه منطقه آزاد ماکو و پرداخت خسارت خوردو‌های زیان دیده با حضور کارشناسان پرداخت در محل پلیس راه تسریع خواهد شد.
استقرار شعبه سیار صدور و خسارت بیمه حافظ در پلیس راه ماکو

استقرار شعبه سیار صدور و خسارت بیمه حافظ در پلیس راه ماکو

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حافظ:پیرو جلسه مشترک میان رئیس شعبه ماکو شرکت بیمه حافظ و فرمانده پلیس راه منطقه آزاد ماکو در راستای ارتقاء امنیت ترافیکی محور‌های ماکو، شوط، پلدشت و بازرگان تفاهمنامه امضا شد.
در این تفاهم نامه آمده است که برابر با ماده ۴۰، پرداخت خسارت خوردو‌های زیان دیده با حضور کارشناسان پرداخت خسارت در محل پلیس راه تسریع خواهد.
در این راستا، صدور آنی بیمه در محل فوق انجام می‌شود که بیمه مسافری نیز از جمله آن‌ها خواهد بود و بیمه بدنه نیز با تخفیف ۵۰ درصدی برای مسافران نوروزی صادر خواهد شد.
برای انجام هرچه سریعتر صدور و پرداخت خسارت‌های مذکور، شرکت بیمه حافظ شعبه سیار خود را در ایام نوروز کنار پلیس راه محور‌های ماکو، شوط، پلدشت و بازرگان مستقر خواهد کرد.
لازم به ذکر است، خدمات یاد شده در بالا از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ اجرا خواهد شد.

 
برچسب ها: بیمه حافظ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر