کد خبر: ۱۵۸۴۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۰

تخفیفانه بیمه‌های زندگی بیمه تعاون به مناسبت روز معلم

بیمه تعاون به مناسبت روز معلم، تخفیف ویژه خرید بیمه نامه زندگی را ارائه می‌دهد.
تخفیفانه بیمه‌های زندگی بیمه تعاون به مناسبت روز معلم

تخفیفانه بیمه‌های زندگی بیمه تعاون به مناسبت روز معلم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:به مناسبت گرامیداشت مقام معلم، جشنواره فروش بیمه‌های زندگی از تاریخ ۴ تا ۱۸ اردیبهشت راه اندازی شده است.
در این جشنواره، علاقه‌مندان به خرید بیمه‌های زندگی بیمه تعاون از تخفیف ۵۰ درصدی هزینه اداری و بیمه گری نیز برخوردار خواهند شد.
از دیگر سو در این جشنواره به قید قرعه به ۵ نفر از بیمه شدگان کارت خرید بیمه نامه ۲۰۰ هزار تومانی اهدا خواهد شد.

قابل توجه است که خریداران بیمه زندگی تعاون در کنار «پوشش معافیت بیمه‌گزار از پرداخت حق بیمه به علت فوت در اثر حادثه»، «پوشش هزینه پزشکی در اثر حادثه»، «پرداخت خسارت در صورت ابتلا به پنج بیماری خاص شامل سکته قلبی، سکته مغزی، جراحی قلب باز، سرطان، پیوند اعضای اصلی بدن»، «پرداخت هزینه به بیماران مبتلا به کرونا» و خدماتی، چون «پوشش بیمه آتش‌سوزی منازل مسکونی و محل کار» می‌توانند از مزایای معرفی نامه‌های بیمارستانی و پرداخت خسارت‌ها بر اساس تعرفه‌های مصوب نیز برخوردار شوند.
شایان ذکر است که هم اکنون «تعداد پوشش بیماری‌های خاص در ۴ گروه اصلی از ۵ بیماری به ۳۰ بیماری رسانده شده و در این طرح تا حداکثر ۵۰ میلیون تومان نیز به صورت سرمایه‌ای پوشش داده خواهد شد».
بر این اساس «گروه اول این دسته به سرطان و پیوند مغز استخوان؛ گروه دوم به بیماری‌های قلبی شامل سکته مغزی، اولین سکته قلبی، جراحی آئورت و...؛ گروه سوم به بیماری‌های اعصاب شامل تومور و ... و گروه چهارم به سایر بیماری‌ها شامل بیماری‌های وخیم کبدی و... اختصاص دارد».

 
برچسب ها: بیمه تعاون
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر