کد خبر: ۱۵۸۳۲
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰

تغییر ساعت کار ادارات این استان

علی صفدری اظهار کرد: بر اساس تصویب‌نامه هیات وزیران، ساعت شروع کار ادارات استان کرمانشاه از چهارم اردیبهشت ماه امسال و پس از تعطیلات عید سعید فطر از ساعت هفت صبح خواهد بود.
تغییر ساعت کار ادارات این استان

تغییر ساعت کار ادارات این استان

مخاطب 24: سرپرست معاونت توسعه منابع و مدیریت استانداری کرمانشاه گفت: در خصوص ساعت پایان کار ادارات نیز کارمندان دولت موظف به رعایت قانون ۴۴ ساعت کار در هفته هستند و دستگاه‌ها باید براین اساس عمل کنند.

صفدری گفت: این تغییر ساعت کاری تا ۱۴ خرداد ماه ادامه داشته و پس از آن ساعت کار ادارات از ۱۵ خرداد مجددا تغییر خواهد کرد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه گفت: از ۱۵ خرداد ماه در راستای صرفه جویی در مصرف انرژی، ساعت کار ادارات از ساعت َشش صبح تا ساعت ۱۳ خواهد بود.

وی افزود: از ۱۵ خرداد برای رعایت قانون ۴۴ ساعت کار در هفته، دستگاه‌ها موظفند مابقی ساعت کاری را به صورت دورکاری از کارمندان خود مطالبه کنند.

صفدری خاطرنشان کرد: این تغییر ساعت تا ۱۵ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه یادآور شد: دستگاه نظامی و امنیتی، نیروی انتظامی، دستگاه‌های امدادی مانند اورژانس و سایر دستگاه‌های خدمات رسانی مشمول این تغییر ساعت نمی‌شوند.

وی افزود: ساعت شروع کار بانک‌ها هم از چهارم اردیبهشت تا ۱۴ خرداد از ساعت ۷:۳۰ خواهد بود، اما کارمندان بانک‌ها باید ساعت هفت صبح در محل کار حاضر باشند.

منبع: دنیای اقتصاد

 
برچسب ها: قانون ساعت کاری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر