کد خبر: ۱۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۶

ورود نهاد اجماع‌ساز به مصادیق انتخاباتی

محمدعلی افشانی، محسن هاشمی، اسحاق جهانگیری، مسعود پزشکیان، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف و حتی علی لاریجانی و سید مصطفی تاج‌زاده جزو افرادی هستند که در این لیست حضور دارند
ورود نهاد اجماع‌ساز به مصادیق انتخاباتی محمدعلی افشانی، محسن هاشمی، اسحاق جهانگیری، مسعود پزشکیان، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف و حتی علی لاریجانی جزو افرادی هستند که در این لیست حضور دارند

جبهه اصلاحات ایران (نهاد اجماع‌ساز) امروز وارد مصادیق انتخاباتی برای انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد؛ جایی که گفته می‌شود قرار است ۱۵ کاندیدای معرفی شده از سوی احزاب مختلف در جریان اصلاحات مورد بررسی قرار بگیرند.

مخاطب۲۴ :به گزارش «تابناک»؛ اسامی مختلفی از اصلاح‌طلبان برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شبکه‌های اجتماعی، خبرگزاری‌ها و حتی صدا و سیما مطرح می‌شود و هنوز مشخص نیست که اصلاح طلبان برای این دور از انتخابات بنا دارند با چه شخصیتی در این انتخابات با رقیب خود رقابت کنند.

نهاد اجماع‌ساز انتخابات ریاست جمهوری جبهه اصلاحات ایراننهاد اجماع‌ساز انتخابات ریاست جمهوری جبهه اصلاحات ایران

«مسعود پزشکیان، محسن مهرعلیزاده، مصطفی کواکبیان، محسن رهامی، صادق خرازی» و تا حدودی حضور «محمدرضا عارف» برای نامزدی در انتخابات ۱۴۰۰ مشخص شده‌اند، اما حضور قطعی‌تر همه آن‌ها در نیمه دوم اردیبهشت‌ماه و زمان نام‌نویسی انتخابات روشن‌تر خواهد شد.

طبق پیگیری‌های خبرنگار «تابناک»، جبهه اصلاحات ایران (نهاد اجماع‌ساز) امروز وارد مصادیق انتخاباتی برای انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد؛ از این حیث یک لیست به پیشنهاد احزاب با چند جبهه اصلاحات ایران ارائه شده است.

در این لیست بیش از پانزده کاندیدا یا فرد در معرض کاندیداتوری از جریان اصلاح‌طلب حضور دارند و قرار است نهاد اجماع ساز از بین آن‌ها، نامزد حداکثری جریان اصلاحات برای انتخابات ۲۸ خرداد ماه را انتخاب و معرفی کند.

«محمدعلی افشانی، محسن هاشمی، اسحاق جهانگیری، مسعود پزشکیان، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف» و حتی «علی لاریجانی» جزو افرادی هستند که در این لیست حضور دارند.

این لیست و افراد حاضر در آن پیشنهاد احزاب مختلف حاضر در جبهه اصلاحات ایران بوده است و گفته می‌شود، یکی از احزاب تند اصلاح‌طلب نام «مصطفی تاج زاده» را نیز به عنوان نامزد پیشنهادی خود به لیست اضافه کرده است. او نیز اخیرا با صدور بیانیه‌ای کاندیداتوری خود برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم را اعلام کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سید مصطفی تاج‌زاده روز یکشنبه در بیانیه‌ای با اعلام داوطلبی برای انتخابات ریاست‌جمهوری، نوشت: من، سید مصطفی تاجزاده، شهروندی از تبار مشروطه‌خواهان و اصلاح‌گران با استمداد از روح پاک شهیدان عدالت و آزادی برای تغییر و برای اصلاحات ساختاری، رویکردی و رفتاری وارد میدان انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شوم.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با نخستین میاندوره‌ای مجلس یازدهم، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و دومین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۲۸ خرداد برگزار می‌شود.




captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.