کد خبر: ۱۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۸
دبیرکل حزب اسلامی کار در گفت وگو با «تابناک»

اصلاح‌طلبان : کمک کنند، حضور پررنگ مردم را در انتخابات تضمین می‌کنیم

کمالی : اگر مشی و رویکرد شورای نگهبان در روند بررسی صلاحیت‌ها قابل پذیرش باشد، حتما اصلاح‌طلبان هم کاندیدای خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ معرفی می‌کنند.
دبیرکل حزب اسلامی کار در گفت وگو با «تابناک» اصلاح‌طلبان : کمک کنند، حضور پررنگ مردم را در انتخابات تضمین می‌کنیم، کمالی  گفت : اگر مشی و رویکرد شورای نگهبان در روند بررسی صلاحیت‌ها قابل پذیرش باشد، حتما اصلاح‌طلبان هم کاندیدای خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ معرفی می‌کنند.

با قطعی شدن عدم کاندیداتوری حجت الاسلام «سید حسن خمینی» در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی، جریان اصلاحات به سراغ کاندیدا‌هایی نظیر «محمد جواد ظریف»، «اسحاق جهانگیری» و «محسن هاشمی رفسنجانی» رفته است. برخی از اصلاح طلبان «محمدرضا عارف» را هم در سبد بررسی‌های خود دارند و البته طیف تندروی این جریان هم نگاهش به کاندیداتوری افرادی است که قطعا از فیلتر نظارت شورای نگهبان عبور نخواهند کرد.

به گزارش «تابناک»؛ قوه عاقله جریان اصلاح طلبی به دنبال کاندیداتوری وزیر امور خارجه هستند و معتقدند که اگر شورای نگهبان او را به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بپذیرد، هم شانس اصلاح طلبان برای پیروزی زیاد خواهد شد و هم اینکه مشارکت در انتخابات به طور جدی در انتخابات ۲۸ خرداد ماه سال جاری افزایش خواهد یافت؛ موضوعی که جریان اصلاحات آن را به نفع خود می‌داند.

امید اصلاح‌طلبان به کاندیداتوری ظریف

آنچه از جلسات اصلاح طلبان به گوش می‌رسد، این که آن‌ها تاکنون موفق به جلب رضایت ظریف برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری نشده اند، اما از این مساله ناامید هم نیستند و تمام تلاش خود را برای فراهم کردن شرایط حضور وزیر امور خارجه در انتخابات در قامت کاندیدا به کار بسته اند، چون بر این باورند پس از سید «حسن خمینی» او تنها کسی است که می‌تواند امید جریان اصلاحات برای پیروزی در انتخابات را زنده نگه دارد.

البته اصلاح طلبان در تمامی انتخاباتی که در سنوات مختلف برگزار شده، همواره عملکرد شورای نگهبان را دغدغه خود عنوان کرده اند و در طرف مقابل شورا نیز پاسخش این بوده که ملاک و معیار برای بررسی صلاحیت‌ها در این نهاد ناظر بر انتخابات صرفا قانون بوده و رنگ ها، تعلقات سیاسی و رویکرد‌های سیاسی هیچ جایگاهی در تصمیمات شورا نداشته و ندارد.

کمالی: امیدواریم کاندیدا‌های اصلاح‌طلب تایید صلاحیت شوند

 

دبیرکل حزب اسلامی کار انتخابات اصلاح طلبان محمدجواد ظریف

در همین زمینه، دبیرکل حزب اسلامی کار گفت: در صورتی که نامزد‌های موردنظر اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست‌جمهوری تایید صلاحیت شوند، بدون شک این جریان حضور پررنگی در عرصه انتخابات خواهد داشت.

«حسین کمالی» دبیرکل حزب اسلامی کار در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «تابناک» با بیان اینکه نتیجه و رویکرد نهایی در بین جریانات اصلاح‌طلب درباره نحوه ورود به انتخابات ریاست‌جمهوری و شورا‌ها هنوز تبیین و مشخص نشده است اظهار کرد: انتخابات یعنی برگزاری یک رقابت بین جریانات و تشکل‌های سیاسی؛ از این روی، بدون شک اگر یک جریان سیاسی نماینده یا چهره‌ای را برای حضور در عرصه انتخابات نداشته باشد، رقابتی شکل نمی‌گیرد و این به معنای بی‌اثر بودن انتخابات است.

شورای نگهبان هیچ مهندسی در جریان انتخابات نداشته باشد

وی افزود: وقتی ما اصل رقابت را در انتخابات بپذیریم، به این معناست که شورای نگهبان هیچ مهندسی در جریان انتخابات نداشته باشد و در روند تایید صلاحیت‌ها رویکرد منطقی و معقولانه‌ای در پیش بگیرد.

دبیرکل حزب اسلامی کار تصریح کرد: اگر مشی و رویکرد شورای نگهبان در روند بررسی صلاحیت‌ها قابل پذیرش باشد، به طور حتم اصلاح‌طلبان هم کاندیدای خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ معرفی می‌کنند.

رویکرد منطقی باشد، مشارکت حداکثری است

کمالی با ابراز بی اطلاعی از رایزنی جریانات و چهره‌های شاخص اصلاح‌ طلب به شورای نگهبان در راستای روند تایید صلاحیت‌ها خاطرنشان کرد: شورای نگهبان باید زمینه مشارکت همه مردم و جریانات سیاسی را در انتخابات فراهم کند و بستر انتخابات را باز بگذارد تا شاهد حضور و مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای باشیم.

وی تاکید کرد: بدون شک با توجه به سبقه و رویکرد اصلاح‌ طلبان در ادوار مختلف انتخابات و میزان تلاش آن‌ها در جلب و جذب مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای، حضور احزاب و تشکل‌های این جریان در انتخابات ۱۴۰۰ نیازمند یاری نهاد‌های نظارتی همچون شورای نگهبان در روند بررسی صلاحیت‌هاست.

تلاش برای قطعی کردن تایید صلاحیت ظریف

اصلاح طلبان، کاندیداتوری محمد جواد ظریف را برگ برنده خود می‌دانند و معتقدند اگر وزیر امور خارجه فعلی که خیلی از ملاحظات در ارتباط با مذاکره با آمریکا را کنار زده است، به میدان بیاید، می‌تواند موج بزرگی در روند انتخابات ایجاد کرده، باعث افزایش میزان مشارکت مردم در این پروسه شده و در نهایت شانس جدی برای جریان اصلاحات به جهت پیروزی در انتخابات ایجاد کند. مهمترین نگرانی آن‌ها در این راه رویکرد شورای نگهبان در مواجهه با کاندیداتوری ظریف است که به نظر می‌رسد سخنان «حسین کمالی» در همین راستا بیان شده باشد.

 

میرزایی نیکو مدعی شد: مکاتبات ظریف با رهبر انقلاب در مورد انتخابات

قاسم میرزایی نیکو درخصوص حضور محمدجواد ظریف در انتخابات و این که گفته می‌شود وی کاندیدای جریان اصلاحات خواهد بود، گفت: هنوز هیچ‌چیز در جبهه اصلاحات قطعی نشده و همان فرآیندی که گفته شده است انجام می‌شود؛ یعنی ۱۰ نفر از اعضای جبهه کاندیدایی را معرفی می‌کنند؛ هنگامی که یک سوم آرا را در مرحله اول به دست آوردند و سپس برای نهایی شدن ثبت‌نام با دو،سوم آرا به عنوان گزینه نهایی انتخاب می‌شوند و تا جایی که من اطلاع دارم دوستانی در تماس با جبهه، ابراز تمایل کرده اند که در فرآیند قرار گیرند.این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: جبهه اصلاحات ایران برای خودش ساز و کاری تنظیم کرده است مبنی بر این که کسانی که مایل به کاندیداتوری هستند حتما باید اصلاح طلب باشند و از فرآیندی که جبهه تعیین کرده باید پیروی کنند.وی ادامه داد: آقای ظریف هم در مکاتباتش با رهبری و هم در اظهاراتش چندین بار قسم و آیه آورده است که نخواهد آمد؛ البته ممکن است بعدها جاهایی سفارش کنند یا فشار بیاورند که ایشان بیاید و ممکن است اتفاق بیفتد اما تا امروز حداقل خودشان این کار را نکرده است.

سیاسی | انتخابات

 

 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر