کد خبر: ۱۵۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۶

دلیل تیراندازی پلیس در جنوب‌شرق تهران مشخص شد

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری سه سارق حرفه‌ای موتورسیکلت با شلیک ماموران خبر داد.
دلیل تیراندازی پلیس در جنوب‌شرق تهران مشخص شد

دلیل تیراندازی پلیس در جنوب‌شرق تهران مشخص شد

مخاطب۲۴ : سرهنگ محمد گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: اواخر فرودین ماه امسال و در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، ماموران کلانتری ۱۱۴ غیاثی در محدوده خیابان عجب گل تهران در حال گشت‌زنی بودند که به دو دستگاه موتورسیکلت با سه سرنشین که رفتار نامتعارف از خود نشان می‌دادند مشکوک شدند و رفتار آنان را تحت نظر قرار دادند.

وی ادامه داد: بررسی‌های اولیه ماموران نشان داد، هر دو موتورسیکلت چندی قبل از شرق تهران به سرقت رفته و سرنشینان آن سارقان حرفه‌ای هستند. همین سرنخ کافی بود تا دستور ایست وسایل نقلیه مذکور صادر شود، اما سرنشینان موتورسیکلت پس از مشاهده گشت پلیس بلافاصله به طرز خطرناکی متواری شدند و با حرکات مارپیچ به خودروی‌های عبوری شهروندان آسیب وارد کردند.

 

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه متهمان در حین فرار هیچ توجهی به هشدار ماموران نشان ندادند، گفت: ماموران در نخستین‌گام با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح و با شلیک تیر هوایی و در ادامه با ایجاد طرح مهار هر دو وسیله نقلیه مذکور را متوقف و موفق به دستگیری سه مرد جوان شدند.

گودرزی با اشاره به بازرسی از متهمان دستگیر شده، گفت: ماموران از کوله پشتی متهمان آلات و ادوات سرقت را کشف و ضبط کردند. متهمان پس انتقال به کلانتری در تحقیقات ابتدایی به جرم خود مبنی بر سرقت دو دستگاه موتورسیکلت و دیگر سرقت‌های خودرو در سطح معابر تهران اعتراف کردند.

وی افزود: همچنین در تحقیقات تکمیلی ماموران نیز مشخص شد، متهمان دارای سوابق متعدد کیفری بوده که با تشکیل یک باند، اقدام به سرقت موتورسیکلت شهروندان در ساعات پایانی شب در سطح خیابان‌های تهران کرده‌اند با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهمان برای کشف جرائم احتمالی و شناسایی سایر شکات دیگر در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.|ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
زاکانی اجازه دخالت ندارد! زاکانی اجازه دخالت ندارد!
شهردار تهران در رابطه با تصرف غیرقانونی زمین‌های کشاورزی توسط یکی از شرکت‌های بزرگ خودروسازی ادعا کرده که این شرکت در حال دیوارکشی در ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی است و در کمال تعجب دستگاه قضایی هم وارد ماجرا شده و با نیرو‌های ما برخورد کرده است.
جزئیات قانون جدید مهریه جزئیات قانون جدید مهریه
نشست تخصصی بررسی قانون جدید مهریه با هدف واکاوی آثار حقوقی و اجتماعی این قانون برگزار شد.
۹ استان درگیر با پدیده فرونشست ۹ استان درگیر با پدیده فرونشست
پدیده فرونشست، ۳۰ استان کشور را درگیر کرده و تنها گیلان تا به امروز، از این چالش در امان مانده است، اما برخی از استان‌ها وضعیت بحرانی‌تری دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر